… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Szépség Érzéki kényeztetés a csokoládétrüffel és a pezsgő tápláló összetevőivel

Érzéki kényeztetés a csokoládétrüffel és a pezsgő tápláló összetevőivel

Egy kényeztető, szépítő wellness nap nem csak bőrünkre, de idegeinkre is rendkívül jó hatással van. Az új Avon Planet Spa termékcsalád két új fantasztikus tagjával már otthon is elmerülhetsz az érzéki örömökben, a csoki trüffel és a pezsgő lágy összetevőinek segítségével. A spa luxusvilág legújabb termékeit mi is teszteltük, a most következőkben pedig megosztjuk veletek a tapasztalatainkat!

Édes örömök az Afrikai shea vaj és csokoládétrüffel selymes testápoló krémmel
Az Avon Planet Spa legújabb terméke a csokoládtrüffel és a shea vaj finom kettőséből született. A testápolókrém különleges összetevői táplálják és kényeztetik a bőrt, használatuk hidratáltságot, és selymes érzetet biztosít. Az új testápoló állagra kevésbé krémes, inkább lágyabb, csoki mousse hatása van, melynek felvitele egyszerű, a benne található csillámoknak köszönhetően finom ragyogást ad a bőrnek. A shea vajnak hála hihetetlenül puhává varázsolja a bőrt. A krém egyáltalán nem ragacsos, a könnyedén felszívódik, az intenzív csokoládé illat pedig még 2 óra múlva is érezhető marad. Éppen ezért csak azoknak ajánljuk, akik kedvelik a nagyon intenzív édes illatokat, és nem félnek csokoládé felhőbe burkolózni akár hosszú órákra.

Thaiföldi pezsgős fürdőelixír
Az Avon új fürdőelixírje a spa luxusvilág másik fantasztikus újdonsága, a pezsgő és a lótuszvirág  kombinációjából jött létre, kiváló egy hosszú fárasztó nap után, mivel feloldja a feszültséget, és finoman kényezteti a testet. A lótuszvirág a keleti kultúrában a nőiesség és a szépség szimbólumának számít, ennek a különleges növénynek hihetetlenül finom lágy illata van.

A fürdővízbe elég a fürdőelixírből 1-2 kupakkal, gazdag habot képez, puha és bársonyosan sima érzést ad a bőrnek, és lágy pezsgős, virágos aromájának hála nyugtató hatással van testre és lélekre egyaránt. Nekünk nagyon bevált, ajánlom mindenkinek, aki egy szívesen elmerülne egy forró fürdőben, miközben mennyei illatok kényeztetik.

 

 

Hozzászólások

Pin It on Pinterest