… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Szépség Emma Watson dögös rúzskollekciója

Emma Watson dögös rúzskollekciója

A Harry Potter filmek Hermionéját beszippantotta a szépségipar. A Lancôme most egy rúzskollekció arcának választotta a színésznőt. Emma divatról, öltözködésről osztotta meg gondolatait egy interjúban.

Emma Watsont sorban érik a felkérések a különböző kozmetikumok népszerűsítésére. Novemberben még a Lancôme  Trésor Midnight Rose nevű parfümkampányhoz adta arcát, a napokban pedig a kozmetikumokat árusító cég máris új kampányfotókat jelentetett meg a színésznővel. A rúzs és körömlakk kollekció a Rouge in Love és a Vernis in Love nevet kapta. „Emma része volt a színtervezés folyamatának.”- mondta Youcef Nabi a Lancôme  International elnöke. Majd hozzátette: „Ez a kollekció azzal a céllal született, hogy a fiatal generáció is újra felfedezze a rúzsok világát, ez a korosztály ugyanis manapság inkább a szájfényeket részesíti előnyben.”

A Lancôme  képviselője szerint a cég megtanulta, hogy a mai nők azért használnak kevesebb rúzst, mert nehezen találják a hozzájuk illő színeket, azokat amiket korábban elképzeltek, és ha találnak is, a szín, amit megálmodtak gyorsan elhalványul. „A nők, akikkel beszéltem sokat panaszkodtak arról, hogy a különböző rúzsok túlságosan nehéznek bizonyultak az ajkukon. A Lancôme most egy újgenerációs textúrát hozott létre, ami könnyű, intenzív, és hat órán keresztül tökéletes viseletet biztosít.”

A kollekció februárban kerül a boltok polcaira, a kozmetikumok mellett egy új alkalmazás is elérhetővé válik. A Virtual Mirror, vagyis virtuális tükör segítségével a fotónkat feltöltve, akár az összes rúzst végigpróbálhatjuk. A kollekció részei a színekben gazdag körömlakkok is. Emma Watson szerint a Lancôme -nak csodálatos története van, és elegáns öröksége. „A cég képviseli azt, amiben hiszek, vagyis,  a kevesebb több elvet. A kevesebb ékszer, visszafogottabb smink mindig jobban mutat.” A rúzzsal kapcsolatban a színésznő elmondta: „Amikor fiatalabb voltam, mindig természetes ajkak tetszettek, manapság sokat kísérletezek a különböző színekkel. Az új kollekció elég könnyű ahhoz, hogy akár egész nap viselni lehet, az éjszakai bulinál pedig feltűnést kelt.”

Hozzászólások

Pin It on Pinterest