… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Szépség Éljenek a szép lábak!

Éljenek a szép lábak!

Itt a nyár és vele együtt a szandálszezon is. Ilyenkor jobban odafigyelünk arra, hogy lábaink a legjobb formájukat hozzák: talpunk puha és hidratált legyen, hiszen egy szép szandál csak egy ápolt lábon mutat igazán jól. De egész évben fontos, hogy kellő figyelmet fordítsunk lábunk ápolására, hiszen az egészséges, ápolt láb a jó közérzet alapja. Ha lábunk ápolt és szép, akkor megjelenésünk utolsó, gyakran elhanyagolt részletében is tökéletes lehet.  

Teszt: Scholl® Express bőrkeményedés eltávolító szett
Az egyik gyakori lábápolási probléma, amellyel sokan küzdünk, a bőrkeményedés. Ez a bőrprobléma kemény, durva, száraz lábbőrön alakul ki túlságosan nagy terhelés, illetve dörzsölődés következtében. A bőrkeményedések általában sárgás színűek, kerek vagy ovális alakúak. A felületükön gyakran redőzött csíkok láthatók és idővel kifényesednek. Amennyiben bőrkeményedés alakul ki a lábunkon, nagyon fontos hogy időben és megfelelő módon kezeljük a problémát. A szett egy kezelő folyadékból és egy spatulából áll. Az oldat felpuhítja a megkeményedett és kérges bőrt, előkészítve ezzel arra, hogy a speciális spatula segítségével könnyedén eltávolíthassuk azt. A használata nagyon egyszerű és már egy kezelés után is hatásos!
Hogyan használd?
Egy vattakorongot át kell itatni az oldattal és elhelyezni a problémás bőrfelületen. Miután az oldat kifejtette hatását, a spatulával gyengéden lekaparjuk a felpuhult bőrt, majd lemossuk a kezelt bőrfelületet, és már készen is vagyunk.

+SOS hidratálás:  Az urea hidratálja a száraz lábbőrt, a panthenol pedig segít megtartani ezt a hidratáltságot. A lábkrém használata igazán egyszerű, hiszen nem kell mást tennünk, csupán felvinni a krémet a száraz, irritált bőrfelületre. Könnyű, ápoló használatának köszönhetően tökéletes társunkká válhat a mindennapi lábápolásban.

Eredmény: Fél óra alatt gyönyörű, ápolt, puha lábfejek!!

 

Hozzászólások

Pin It on Pinterest