… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Szépség Egyenes haj, mint Jennifer Anistoné

Egyenes haj, mint Jennifer Anistoné

Kevés az olyan nő, aki elégedett lenne a hajával. Akié vékonyszálú, az dúsabbat szeretne, akinek pedig ez megadatott, az sokszor nem tud mit kezdeni rengeteg hajával, így gyakran unalmasan hordja. Pedig a lazán leomló, ragyogóan fényes haj reneszánszát éli, ezért megmutatjuk Nektek, hajgondjaikra milyen ápoló trükköket vetnek be az A-listás sztárok, hogy ilyen ragyogó a külsejük nap mint nap!

Hővédő spray szőke hajra Fudge Hot Hed Violet (3560 Ft); A legújabb innováció: fejbőrkímélő hajfesték! Igora Senea a Schwarzkopf Professionaltól! Érdeklődj fodrászodnál!; Hajkezelés, Nu Skin Hair Fitness Treatment (21.848 Ft)

Emlékezzetek csak azokra az időkre, mikor mindenki Rachel képét a kezében szorongatva rohant a fodrászához a ’90-es években! Nos, Jennifer újra trendteremtővé akart válni a hajtörténelemben, így a Kellékfeleség premierjén mindenki meglepetésére egy rövidebb, világosabb fazonnal állított be. A siker nem maradt el, és máris a fél világ őt utánozza! A hátul picit rövidebb, vállig érő bubi most újra nagyon divatos, és a tévhittel ellentétben nagyon könnyen kezelhető, nem igényel órákig tartó formázást, ha megfelelő szakemberrel vágatod, aki jól átpuhítja a hajadat! Hogy a hajvégek szöszösödését elkerüld, válassz olyan hajápoló terméket, ami véd a hajszárító hőjétől, és a benne lévő vitamin- és kondicionáló koncentrátum erősíti, javítja a haj szerkezetét, lesimítja a hajszál felületét.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest