… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Szépség Egy szupermodell őszinte vallomása

Egy szupermodell őszinte vallomása

A gyönyörű topmodell arca mindenkinek ismerős lehet különböző szépségápolási termékek plakátjairól, de hogy miért nem ugrik be azonnal a neve, az annak köszönhető, hogy nem a könnyen kiejthető kategóriába tartozik, ráadásul a bulvárlapok sem tudnak nagyon mit írni róla, hiszen ha valamivel feltűnést kelt, az nem kap helyet a pletykarovatok hasábjain. Hiszen a Hollandiában született lány sok híres modelltársához hasonlóan jótékonykodásra fordítja hirtelen jött sikerét!

Ahogy a legtöbben, Doutzen is álmodozó típus volt korábban, ő is arról ábrándozott, hogy majd csak úgy egyszerűen felfedezik, mint Claudia Schiffert, egy szórakozóhelyen. Aztán egy barátja inkább azt tanácsolta neki, hogy ha tényleg szüksége van munkára, ne késlekedjen, és küldje el a képeit különböző ügynökségekhez. Doutzen végül megtette, de a büszkesége nem engedte, hogy bárkinek is szóljon róla. Valójában nem volt mitől tartania: egy amszterdami ügynökség rögtön szerződtette. Azóta is egy mottója van: csak pozitívan!

A népszerű márka 2008-as divatshowján. Fotó: Victoria's Secert Press

A BOMBA ALAK TITKA
A csodaszép topmodell, Doutzen Kroes rajong a gyaloglásért (minden második nap 8 kilométert gyalogol!), mert imádja, hogy rengeteg energiával tölti fel, és a gondolatai is kitisztulnak közben. Arra esküszik, hogy mindig reggel kell menni edzeni, hiszen így frissen indul a nap, és később már bármi történhet, nem lesz lelkiismeret-furdalása, hogy kihagyta az aznapi mozgást. Ezen kívül nagy szenvedélye a boksz, állítása szerint mióta bokszol, sokkal erősebb és kitartóbb, és ez a legjobb módja a felesleges energiák levezetésének.

A RAGYOGÓ HAJKORONA A VÉDJEGYE
A gyönyörű szőke loknikat ápolni is kell, persze! Doutzen minden hajmosás után 15 percig masszírozza a fejbőrét. Először körben a hajvonalnál, majd lassan a fejtető irányába. Körkörösen, ujjheggyel dörzsöli a fejbőrt, vigyázva, hogy meg ne sértse a körmeivel. Ezután teszi fel a hajbalzsamot, vagy a pakolást, amit néhány perc után alaposan leöblít.

ÖVÉ A LEGSZEBB BŐR
A natúr, természetes színekre esküszik. „A kedvenc rúzsom egy halvány rózsaszín árnyalat, ez szinte minden ruhához passzol. A mindennapokban sem ceruzát, sem tust, sem szemhéjpúdert nem használok. Egy jó szempillaspirál nyílttá varázsolja a tekintetet, kihangsúlyozza a szemet, hosszúvá és dússá teszi a pillákat. Estére pedig mindig füstösre festem a szememet, sötétszürke szemhéjpúdert használok, amit fekete szemceruzával erősítek meg.”
HOGYAN ÁPOLJA ARCBŐRÉT
„ A fotózások és bemutatók miatt gyakran többrétegű alapozó fedi az arcomat. Valóságos felüdülés, ha este lemoshatom végre, és a bőröm fellélegezhet. Bármilyen későn érek haza, soha nem bújok ágyba, amíg meg nem tisztítom, és jó alaposan be nem krémezem egy gazdag hidratálóval.”

LÉLEKTERÁPIA ÉS ALVÁS
Doutzen vallja, hogy arcunk attól lesz szép, hogy belső harmóniánk visszatükröződik róla, ezért ha csak teheti, kerüli a stresszes helyzeteket, és megpróbál sokat pihenni. Az alvás regeneráló hatását a sejtekre és a szervezetre ugyanis nem győzi elégszer hangsúlyozni.  „A szépítő alvás számomra nem csak egy kifejezés! Tényleg szépít, és ráadásul igazi szellemi és lelki felüdülés álmodni. Mivel sokat utazom, minden alkalmat meg kell ragadnom az alvásra, ezért vettem egy csinos alvószemüveget, így már a fény sem zavar a szundításban.”

Hozzászólások

Pin It on Pinterest