… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Szépség Egy kis hűsítő sorbet fagyi parfüm by Nina Ricci

Egy kis hűsítő sorbet fagyi parfüm by Nina Ricci

Istenien érzéki csábítás. A sörbet, amelynek hatására finoman hűsítő borzongás járja át a testet a tikkasztó nyári hőségben. Mi lenne, ha a Les Belles desszertté változna egy limitált kiadás erejéig? Várjuk hát, hogy beköszöntsön a jó idő, mert idén Nina, Luna és Bella hűsítő változatban jelennek meg. A Nina Ricci újdonsága a Les Sorbets of Nina Ricci: három gazdagon illatozó virágos illat, amelyekbe a jégkásához hasonlóan az érzékeket csábító ellenállhatatlan aromákat, akkordokat csempésztek.    Az érzékiség ígérete, ellenállhatatlan vágy, hogy belevessük magunkat az élvezetekbe. Egyetlen hashtag: idén a #myriccisplash lesz a frissesség szerelmeseinek célpontja.

Eggyé olvadni a tiltott gyümölccsel
A Belles de Nina ikonikus illatüvegei most különlegesebbek, mint valaha, hiszen az almákba már belekóstolt valaki.

Végre megízlelhetjük a tiltott gyümölcsöt
Az üveg matt felületet kapott, hogy jeges érzetet keltsen. Az illatüvegek pasztell árnyalatú óriási sörbet gombócok: Nina málnás rózsaszín, Luna jéghegy kék, Bella pisztácia zöld színben pompázik.  A levelek és a kupak csillogó arany fedést kapott. A limitált kiadásban megjelenő illatok dobozai is egyediek, elegáns csíkozással. Elénk varázsolják a nyári idillt, amikor lenge blúzban pici pohárban tornyosuló hűsítő fagylalttal keresünk enyhülést a nagy melegben.

Három ínycsiklandó illat: finom borzongás

The Sorbets of Nina
Az eredeti Nina illat egyik meghatározó ismertetőjegye a merész illatvilágú, fenségesen finom karamell. Ez a kényeztető alapjegy az Olivier Cresp nevével fémjelzett új verzióban is megtalálható az ellenállhatatlan praliné akkordnak köszönhetően. Azonban az illatkompozíció semmit sem veszít átható frissességéből ezzel az elbűvölő és elegáns akkorddal.  Az első fújásnál valódi meglepetés megtapasztalni a citrom, satsuma és málna savanykás elevenségét, üdítő frissességét. Kirobbanóan energikus elixír, amelyet finoman kiegészít a gardénia és a jázmin gyengéd harmóniája.

The Sorbets of Luna
Fabrice Pellegrin kreációjának szívjegyét a bergamott héj és a zamatos nasi (japán) körte illatvilága határozza meg, amely jázminnal, magnóliával és bazsarózsával elegyedve harmatcseppben fürdő virágos kompozíciót eredményez (a kristálytiszta harmóniának köszönhetően).  De mi lesz a finomsággal, gyengédséggel? Jöjjön egy csipetnyi szinte tejfehér cédrus leheletnyi pézsmával…

The Sorbets of Bella
Sonia Constant parfümőr ínycsiklandó és hűsítően frissítő gyümölcskoktélt álmodott meg zöld mandarinnal, grapefruittal, rebarbarával és gránátalmával. Kellemes borzongás, egy kis rózsazselével és energikus, vibráló fás jegyekkel.  De ne feledkezzünk el az ibolyáról és a shiso-ról sem, zöld illatuk természetes hatást kölcsönöz az illatnak.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest