… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Szépség Egy hidratáló, melyet kifejezetten a kézbőr elszíneződéseinek kezelésére fejlesztettek ki

Egy hidratáló, melyet kifejezetten a kézbőr elszíneződéseinek kezelésére fejlesztettek ki

Míg a nők egy része az arcbőr öregedési folyamatának lelassítására koncentrál, elhanyagolt kézbőrük tovább öregszik. Egy, az American Society of Plastic Surgeons (amerikai Plasztikai Sebészek Társasága) által végzett felmérés szerint az emberek többsége helyesen méri fel az életkort pusztán a kéz látványa alapján. Hiába a fiatalos külső – ha a kéz nem kellőképpen ápolt, valós életkorunknál is idősebbnek láttathat bennünket.

A Clinique az elszíneződések szakértőjeként felismerte, hogy a kézbőr elszíneződéseinek kezelése fontos vásárlói igény, és legalább annyira fontos, mint az arc ápolása. Az ÚJ Even Better Dark Spot Correcting Hand Cream Broad Spectrum SPF 15 ezért hatékony halványító anyagok és hidratálók keverékével tünteti el az elszíneződéseket, a napfoltokat, és a barna foltokat a kéz bőréről, miközben védelmet nyújt számára a környezet káros hatásai ellen. A krém akár 8 órán át táplálja és nedvességgel látja el a bőrt, és legalább két kézmosásnak ellenáll. A halványító hatóanyagok a bőrfelszín mélyére hatolva láthatóan tüntetik el a foltos elszíneződéseket, a gyengéd exfoliáló anyagok pedig segítik a bőrszín egyenletessé tételét. Javul a bőr védőréteg funkciója, a bőr ellenállóbbá válik az irritációval szemben, mely a gyulladásos reakciók hatására túlzott melanin termelést vált ki.

Hatóanyagai: 

  • Magnézium Ascorbyl Phosphate (Vitamin C): ez a hatékony antioxidáns és halványító hatású anyag védelmet nyújt a környezet káros hatásai ellen, miközben elősegíti a sötét foltok eltüntetését.
  • Csúcstechnológiájú élesztő kivonat: hatékony halványító anyag, mely a bőr felszínén foltok formájában jelentkező, már kialakult pigmentfoltokat melanin “porrá” lebontva segíti a látható elszíneződések felszámolását.
  • Szalicilsav: exfoliálással állítja vissza a bőrkép tisztaságát és a bőrszín egyenletességét, és távolítja el a melanin “port” a bőrről. Javítja a száraz, érdes bőr állapotát.
  • Dipotassium Glycyrrhizinate: az édesgyökérből nyert, anti-irritáns hatású kivonat enyhíti az elszíneződések kialakulásához vezető bőrirritáció hatásait.
  • Hyaluron sav: kiváló vízmegtartó képessége révén nedvességet vonz és köt a bőrbe a környezetből, hidratálja és teltté teszi a kéz bőrét.
  • Oryza Sativa (rizs) korpa kivonat: hatékony anti-irritáns és szabad gyök-semlegesítő hatóanyagként a túlzott melanin termelést kiváltó környezeti hatások ellen nyújt védelmet, így akadályozza meg a sötét foltok kialakulását.
  • Avobenzone, Homosalate és Octisalate: széles spektrumú fényvédők, melyek védelmet nyújtanak a káros UVA és UVB sugarak ellen, ezáltal megakadályozzák a korfoltok és elszíneződések kialakulását.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest