… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Szépség Egy ápoló fürdőolaj jojobával és kamillával

Egy ápoló fürdőolaj jojobával és kamillával

A megfelelő fürdőolajok használata különösen ősszel és télen fontos, hiszen ilyenkor a nagy hőmérséklet ingadozás miatt bőrünk hamarabb kiszárad és érzékennyé, pirossá válik.  Azonban, akinek száraz és érzékeny bőre van, bátran használhat nyáron is olajat, amely táplálja a bőrt és még testápoló helyett is használhatjuk!

Teszt: A Decubal termékek a száraz, ekcémára hajlamos vagy pikkelysömörös bőrre lettek kifejlesztve speciálisan. Fontos lenn tudnunk, hogy a mindennapos bőrápolás során nem elegendő a hidratálás, elengedhetetlen figyelnünk bőrünk lipidpótlására is.

A kozmetikumok magasan tisztított, természetes lanolint tartalmaznak, melyek fokozzák a bőrsejtek lipidtermelését, így gyorsabban állítják vissza a bőr védőfelszínét. Az általam tesztelt Decubal fürdőolaj enyhén habzó, puhító  jojoba olajat valamint kamillát tartalmaz, így az illata nagyon megnyugtató és kellemes! A bőr sokáig selymes marad és friss illatú! A nyári leégés után is remek gyógyír lehet bőrünknek, nem is beszélve majd az őszi, fűtéses időszakról! A termék patikákban kapható!

 

Hozzászólások

Pin It on Pinterest