… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Szépség Divatos női kézitáskák – a legmenőbb trendek a nyárra

Divatos női kézitáskák – a legmenőbb trendek a nyárra

A kézitáskák régen különösen nagy divatnak örvendtek a hölgyek terében. Mostanság sincs ez másképp, hiszen a divatvilág jelenlegi állását nézve úgy tűnik, ismét virágkorukat érik ezek a női táskák. Ez nem is csoda, hiszen rendkívül praktikus darabokról beszélünk, amelyek mindig is a divatvilág kiegészítőit jelentették. Nézzük meg tehát, melyek a legmenőbb kézitáskák az idei nyárra? Mit érdemes választanunk ezek körül, ha valóban szeretnénk trendben maradni?

Steppelt fazonok egyenesen a múltból

Ahogyan a kabátok esetében jól láthattuk, úgy a női táska kínálatában is egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a különféle steppelt fazonok. Egy ilyen stílusú kézitáska pedig valóban hozza azt a retro életérzést, amely manapság annyira trendinek számít. A steppelt kézitáskák között pedig számtalan különféle anyagot és steppelési formát is megtalálhatunk. Sokak számára példának okáért a steppelt fazon egyenlő a haránt irányú vonalak keresztezésével. Pedig ha alaposan körbenézünk az aktuális táska kínálatban, akkor jól láthatjuk, hogy egy jóval sokrétűbb stílusról van szó. Akadnak ugyanis pusztán vízszintes vagy függőleges vonalakat alkalmazó steppeléssel készült táskák. Ezen felül egészen különleges mintákat is megtalálhatunk köztük, amelyek valóban vonzzák majd a tekinteteket. Ha tehát valami igazán trendi kiegészítőt szeretnénk a nyárra, akkor feltétlen érdemes szétnéznünk ezen kézitáskák között.

Nagyméretű shopperek

Biztosan sokan ismerősek a különféle nagyméretű shopper táskákkal. Ezek a kézitáskák most idén úgy néz ki, megint nagyon tarolnak. Legyen szó textilanyagokról vagy valamely természetes, növényi szőttesről, egy ilyen táskával nem igazán lőhetünk mellé. Ráadásul rendkívül praktikusak is, hiszen számtalan különféle variáció megtalálható köztük a mostanság oly divatosnak számító visszafogott pasztellszínekből. Találhatunk viszont köztük igencsak vidám, bohém stílusú mintákkal és színekkel ellátott darabokat is, amelyek rendkívül jól passzolnak a hasonlóan trendi rikító színcsoportba. Mindennek tetejében azt sem árt megjegyeznünk, hogy ezek a táskák – ahogyan az a nevükben is benne van – kitűnő választást jelentenek akár az aktuális nagy bevásárláshoz vagy egy-egy tengerparti kiruccanáshoz is.

Zsák táskák

Ezek a kézitáska fazonok leginkább régi erszényekre emlékeztetnek, amelyekben annak idején az arany tallérokat tartották. A legtöbbjük ma is kifinomult bőrből készül, és rendkívül egyedi megjelenést biztosít a viselőjének. Nem is csoda, hogy az idei trendek ezt a fazont is nagyon felkapták mostanság. Ezért ha egy olyan elegáns darabot keresünk, amely garantáltan különlegessé teszi a szettünket, akkor igencsak megéri beszereznünk egyet. Sok áruházban már hiánycikknek számítanak, mióta elkezdték elkapkodni őket – a CCC-nél azonban még akad jó pár darab a kínálatukat elnézve. Ezeket akár az áruházaikban, akár a weboldalukról is beszerezhetjük. Ha tehát szeretnénk egy mutatós zsák táskát a saját gyűjteményünkbe, úgy tényleg megéri benézni hozzájuk.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest