… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Szépség Davidoff új parfümje az óceánokért harcol

Davidoff új parfümje az óceánokért harcol

A minap az egyik legötletesebb sajtótájékoztatón jártunk. A Coty jóvoltából megismerhettük a nyár újdonságait és mindezt egy felettébb gyönyörű helyen, a Tropicaruimban.

Mikor elolvastuk a meghívót kíváncsian vártuk a kivitelezést, természetesen nem csalódtunk. A legújabb parfümöket a cápák és mindenféle halak kíséretében ismerhettük meg. Kicsit nehéz volt a koncentrálás miközben óriási ragadozók úszkáltak mellettünk. A kis evés-ivás után volt szerencsénk egy körbevezetéshez is, melyet egy izgalmas rája simogatással zártunk le.

Harc az óceánokért
A helyválasztás azért volt ilyen különleges, mert a Davidoff új illata a Cool Water Pure Pacific és a National Geographic közösen harcol az óceánok megmentéséért és felfedezéséért. Ehhez nem is tudtak volna megfelelőbb helyet találni. Földünk 72%-át óceánok borítják és ebből, mindössze 1 %-a védett, ezen az adaton felháborodva döntöttek úgy, hogy létrehozzák ezt a megmozdulást. A legfrissebb beszámolók szerint már eredményesnek mondható az összefogás, hiszen számos merülést, új fajok felfedezését hajtották végre. Ennek persze koránt sincs vége, hiszen ezek a munkák több évbe is beletelnek majd.

A kampány új arca
Az illat arca Paul Walker, akit a Halálos Iramban című filmből már jól ismehetünk. Paul nemcsak azért volt jó választás, mert gyönyörű kockás a hasa, hanem azért is, mert nagy óceánvédő. Paul igazán megtisztelve érzi magát, hogy a kampány arca lehet és, hogy ezzel is támogathatja a nagy szerelmét, az óceánt. Paul Walker már korábban is dolgozott a National Geographic-al, ekkor egy cápa expedíciót vezetett. A rajongóknak itt egy kis kedvesség, nézzétek meg a reklámfilmet!

Az illat
A férfiaknak szóló parfümöt teljes mértékben az óceánok ihlették meg. Friss és pezsdítő, mely a citrusnak, mandarinnak és grépfrútnak köszönhető. Az aromás jegyek a bazsalikom, zsálya és a boróka. A természetszerető férfiak kedvence lesz az idén! A női illat egy nagyon finom, gyümölcsös keverék, mely paradicsomi élvezeteket ígér. A parfümben keverednek a mentalevél, liliom és nőszirom ámulatba ejtő kombinációi.

 

Hozzászólások

Pin It on Pinterest