… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Szépség David Beckham bemutatja új parfümjét

David Beckham bemutatja új parfümjét

12 évvel a nagysikerű Instinct illat bevezetése után David Beckham folytatja a hagyományokat és bemutatja legújabb, vibrálóan friss illatát, a Made of Instinct parfümöt.
davidbDavid Beckham egy sport legenda, stílus ikon, üzletember és odaadó apa. Kivételes sikereit veleszületett tehetségének köszönheti, mely megingathatatlan elkötelezettséggel és kemény munkával párosul. Bárhonnan is nézzük az életét, mindenhol megmutatkozik az a ritka képessége, hogy megérzéseire összpontosítson, hallgasson ösztöneire és eltökélten kövesse kitűzött céljait.  A Made of Instinct illat kitűnően tükrözi egyéniségét, mentális erejét. Az új illat bevezetése kapcsán David így nyilatkozott: “ Mindig csodáltam azokat az embereket, akik képesek keményen dolgozni és kitartanak, amíg el nem érik a kitűzött célt. Ez a tulajdonság inspirált, amikor Made of Instinct illatot terveztük. Remélem, hogy a közönség kedvelni fogja az új parfümöt. “

Vibráló elegancia
Az illatot EliseBenat,( Firmenich) kreálta. A Made Of Instinct aromás illat, mely kifejezi David energiáját és karizmáját. EliseBenat fenyőgyantát is kevert az alkotó elemekhez, mely férfiasságot sugall és felidézi a fenyőfát, ami a kitartás és állóképesség szimbóluma. Az illat hatásos és ragyogó jegyekkel nyit, ami lédús grapefruit, kömény és csillaggyümölcs friss hármasának köszönhető. Ez készíti elő a férfias és vibráló szívillat kibontakozását, melyben roppanós, zöld ibolyalevelek és zsálya együttesét pink bors tartja egyensúlyban. Az illat lecsengésében kasmír vadsága, fenyőgyanta zöldjellegű balzsamossága friss, férfias eleganciával ruházza fel a kompozíciót. Végül moha puhasága mély földes tónust ad az illathoz, kifinomult élménnyé téve a harmóniát.

Frissesség és erő hatja át
Felidézve az eredeti Instinct vonalat, a Made of Instinctköveti a dizájnt, de most vibrálóan kék alapszínt kapott, melyet ezüst egészít ki, kifejezve az illat erejét és frissességét. A laposüveg formájú palack ragyogó égszínkékben pompázik, igazán hatásos a megjelenése. A mágneses, ezüst színű kupak és a metal színű grafikai elemek modern, trendi külsőt biztosítanak. Az intenzív színek és letisztult vonalak megismétlődnek a stílusos karton csomagoláson is, elmosódott ezüst és metál szürke sávok elegáns kontrasztot alkotnak a vibrálóan kék alapszínnel. Az egész csomagolásból árad a hihetetlenül vagány férfiasság, igazán időtálló és örök darab.

Áthatja az elkötelezettség
A magával ragadó reklámkampányban megmutatkozik David erős karaktere. A hatásos kampányfotón arcán mélységes elkötelezettséggel néz a kamerába,  fény-árnyék játéka emeli ki alakját. Mutasd meg a világnak, milyen fából faragtak! Fedd fel belső erődet, bátorságod David Beckham új illatával: Made of Instinct.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ADATLAP

MADE OF INSTINCT BY DAVID BECKHAM

 

12 évvel a nagysikerű Instinct illat bevezetése után David Beckham folytatja a hagyományokat és bemutatja legújabb, vibrálóan friss illatát, a Made of Instinct parfümöt. David elszánt és erős karaktere inspirálta az új illat megszületését, melyből végtelen férfiasság és energia árad. Itt az idő, mutasd meg te is a benned rejlő erőt. Bízz az ösztöneidben!

 

Aromás-gyümölcsös illat

Fejillat:                        grapefruit, csillaggyümölcs, kömény

Szívillat:                      ibolyalevél, zsálya, pink bors

Alapillat:                      fenyőgyanta, kasmír, moha

 

Terméksor :

David Beckham Made of Instinc EDT 50 ml, javasolt fogyasztói ár : 9999.-Ft

David Beckham Made of Instinc DNS 75 ml, javasolt fogyasztói ár : 3199.-Ft

Parfümőr:r:                 EliseBenatfromFirmenich

 

Bevezetés:    2017 március

További információk:

Etter Viktória

Influencer marketing

Coty Hungary Kft

E.mail: viktoria_etter@cotyinc.com

 

 

Hozzászólások

Pin It on Pinterest