… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Szépség Csoko-csoko-csokoládé…

Csoko-csoko-csokoládé…

Ki ne szeretné a csokit? Az biztos, hogy mi imádjuk mindenféle formában és ízesítésben. Na de magadra is kennéd? Fürödnél vele? Mi kipróbáltuk és a válaszunk IGEN!

A The Body Shop-ról már annyit írtunk, hogy biztosak vagyunk benne, hogy nincs olyan olvasónk, aki ne ismerné. Most egy újabb illatos szettet próbálhattunk ki! A legújabb szerzeményünk egy tusfürdő, egy bőrradír és egy testvaj. Ráadásul mindegyik csokis! Először csak megszaglásztuk őket, ha nem tudtuk volna, hogy mit szagolunk, biztosan belekóstolunk a tégelybe.

Tusfürdő
A flakonban olyan mintha folyékony csokoládé lenne, elsőre inkább egy palacsintára öntenénk rá, de aztán rájövünk, hogy az íze már nem lenne olyan finom… Nagyon sűrű állagú, így elég egy kevés is a fürdéshez. Az illata nagyon intenzív és hosszantartó, emellett kiválóan ápolja a bőrt.

Testvaj
Normál és száraz bőrűeknek ajánlott. Nagyon sűrű textúrájú mégis nagyon hamar felszívódik, nem hagy maga után ragacsos, zsíros bőrfelületet. 48 órán át tartó hidratáltságot biztosít. Az illata ennek is ennivaló!

Bőrradír
A bőrradírozás nagyon fontos a test és az arc ápolásában egyaránt. A The Body Shop termékeit nyugodt szívvel használhatjátok akár mindennap, hiszen kíméli a bőrt. Cukrot tartalmaz, mely segít a radírozásban, majd lassan elolvad a bőrön. Amennyiben természetes ápolást szeretnél bőrödnek, keresve se találnál jobbat!

Figyelmeztetünk azonban mindenkit, hogy használatuk előtt készítsenek be egy tábla csokit, mert túl nagy lesz a kísértés!

Hozzászólások

Pin It on Pinterest