… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Szépség Csodaszép tavaszi sminkek: Freida Pinto

Csodaszép tavaszi sminkek: Freida Pinto

Meríts ihletet a „Kék madár” című filmből! Keltsd életre a világot a színek erejével! Mi elkészítettük Freida varázslatos kék sminkjét.

Freida Pinto sminkjét így készítheted el:
1. Bűvölj el mindenkit a tekinteteddel! Fekete szemceruzával húzz vonalat a felső pillák fölé, az alsó pillák alatt az írisztől kifelé és rajzold meg a külső V-formát!
2.  A belső és a külső szemzugban dolgozd el a Color Infaillible 009-es (Permanent Khaki) szemhéjpúdert, a szemhéj mozgó részére pedig a Color Infaillible 006 (All Night Blue) szemhéjpúder kerüljön! Ugyanezt az elhelyezést ismételd meg az alsó pillák alatt is! A pompás színeket még jobban kiemelheted, ha a pilláidra az extra fekete Volume Million Lashes kerül. Ez segíthet kiemelni a külső V formát is.
3.  Ha egy kevés szemfesték az arcodra hullott vagy elmaszatolódott, akkor szemfestéklemosóval most megtisztíthatod a bőröd.
4.  A Matt Morphose alapozót vékonyan oszlasd el az arcodon és az ajkaidon is. Majd a nedvesen ragyogó, életteli és üde hatásért vigyél fel ajkaidra a Glam Shine 185-ös (Aqua Lychee) – ből!
5.  Az orcáidra varázsolj selymesen napsütötte, bronzos hatást a 240-es Sunset Brown arcpírral.
László Viktória, sminkszakértő 

 

Hozzászólások

Pin It on Pinterest