… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Szépség Csillogó, tavaszi színek az IsaDorától

Csillogó, tavaszi színek az IsaDorától

Kipróbáltuk a legújabb IsaDora sminktermékeket, egy pasztell zöld körömlakkot, egy lila csillámos szemhéjceruzát és egy szájfényt.

Igazi nyári hangulat
Mi a 33-as Strawberry Daiquiri-t próbáltuk ki. A Smooth’n Shine egy nagyon kellemes illatú szájfény, mely könnyen felvihető az ajkakra. Enyhe rózsaszínes árnyalatot kölcsönöz, egyáltalán nem erős, nagy örömünkre egyáltalán nem ragadós. Intenzív epres illatának köszönhetően mindenki imádni fogja! Ezen kívül kapható még barack, pink és praliné színekben is. Nyárra tökéletes, hiszen 12-es fényvédő faktort tartalmaz.
Smooth’n’Shine ajakfény SPF12

Szemceruza
Gyönyörű színekben kapható, mi a lilát próbáltuk ki. A ceruza puha, könnyen rajzolhatsz vele, meseszépen csillog. Egyszerűen alkalmazható a szemen, szépen elmosható, akár egy szemhéjpúdert is helyettesíthet.
Twist Up Metallic Eye Pen

Körömlakk
A kedvencünk az idei kollekcióból a pasztell zöld színű körömlakk. Első látásra elég brutálisan néz ki, de mi hamar beleszerettünk! Ezek a színek idén nagyon divatosak, nemcsak a ruhákon, de a körmökön is. Ne féljetek használni őket! Nekünk csak pozitív visszajelzéseink vannak! Könnyen felvihető az extra széles ecsetének köszönhetően. Mi még nem láttunk ilyen ecsetet, de a tapasztalatunk szerint sokkal jobb, mint a megszokott. Hamar megszárad, tartós és nem pattogzik le. Wonder Nail körömlakk

Hozzászólások

Pin It on Pinterest