… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Szépség Csempéssz egy kis meleget a télbe

Csempéssz egy kis meleget a télbe

Az ESCADA különlegessége abban rejlik, hogy az első olyan márka, amelynek parfümjei, akárcsak a nyári szerelmek, egy szezonra szólnak.  A forradalmian új koncepció az ESCADA svéd származású vezető tervezője és társalapítója, Margaretha Ley nevéhez fűződik, aki korábban modellként dolgozott.  Öröksége 25 éve töretlen, az ESCADA szezonális, limitált kiadásban kapható parfümjeit a parfümipar legnépszerűbb illatai közt tartják számon. A limitált virágos-gyümölcsös illat sokszínű és elegáns, árad belőle az öröm és vidámság.

Színpompás nyári koktél
Az illat szívjegyei közt a zamatos ananász dominál. Caroline Sabas parfümőr azért választotta ezt az ikonikus nyári gyümölcsöt kiemelt jegynek, mert édes, zamatos és pikáns ízű. Az illat egyediségét annak köszönheti, hogy a ragyogó fehér virágok pezsgő harmóniában egyesülnek a kirobbanóan energikus friss gyümölcsökkel. A színpompás gyümölcsös fejjegyek frissítő koktéljában megtalálható az ínycsiklandó görögdinnye és az üdítően friss narancs. A fejjegyek tökéletes harmóniában olvadnak eggyé a szemet gyönyörködtető színvilágukkal elbűvölő szívjegyekkel. A szívjegyek meghatározó összetevői a tiare virág, a gazdagon illatozó jázmin, a tubarózsa, és természetesen az ananász, amelyek a fejjegyekkel együtt fényt, nyarat és üdeséget idéznek meg. A finom alapjegyek, a szantálfa és gyengéd pézsma teszik teljessé az illatkompozíciót pozitív kisugárzásukkal. Az eredmény egy olyan illat, amely a nőiesség önfeledt oldalát emeli ki energikus, ragyogó és zamatos jegyekkel, amelyek a klasszikus ESCADA illatvilág ismertetőjegyei is egyben.

Szenvedély a színek iránt
Yordanka Poleganova divat illusztrátor színek iránti szenvedélye és határtalan lelkesedése tetten érhető munkájában, ahogy egyedi stílusával elénk varázsolja Miami ragyogó világának képeit merész és nőiességet sugárzó illusztrációi segítségével. Yordanka megjelenítésében az ESCADA nő természetes eleganciát sugároz és érzéki aura veszi körbe, mindehhez pozitív életigenlés és vidámság párosul.

 

Hozzászólások

Pin It on Pinterest