… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Szépség Csábítóan puha és üde bőrre vágysz?

Csábítóan puha és üde bőrre vágysz?

Hivatalosan is beköszöntött a nyár, ami azt jelenti, hogy bőrünk kulcsfontosságú szerepet kap a mindennapokban. Lábunk, karunk szabadon marad a meleg napok alkalmával, így, akinek eddig rejtegetnivalója volt, az nem tudja tovább leplezni! Segítünk, hogy bátran villanthass és bőröd tökéletes szépségében tündököljön.

Szőrtelenítés
Az természetes, hogy szőrtelenítünk, de az sem mindegy, hogy hogyan és mikor. Nem túl esztétikus, amikor gyantázás után vörös, beduzzadt bőrrel jelenünk meg valahol. Ilyenkor mindig hagyni kell egy kis időd a bőrnek, hogy az megnyugodjon. Így, ha fontos alkalomra megyünk, ahol elengedhetetlen a makulátlan kinézet, legalább 2 nappal előtte intézzük el, hogy legyen elég idő a regenerálódásra. A borotva sem mindig a legjobb és leggyorsabb megoldás. Ezután minimum egy napot kell várni, míg napozni megyünk, hiszen ilyenkor felsérthetjük a szőrtüszőket, amik a napon lesülnek és fehér foltokat eredményezhetnek. Mindegy, hogy milyen módszert alkalmazunk a lényeg, hogy mindig hagyjuk pihenni a bőrt és ne tegyük ki folytonos traumáknak.

Hidratálás
Nyáron is nagyon fontos, hogy megfelelően ápoljuk testünket. Minden nap használjunk bőrünknek megfelelő testápoló tejeket, olajokat. Amennyiben fokozni szeretnétek a hatást, azokat a készítményeket ajánljuk, amik tartalmaznak csillámport. Beszerezhetőek ezek krém, szappan formájában is. Nemcsak hidratálják a bőrt, hanem csábítóvá és ellenállhatatlanná teszik! A vízparton és a nyári bulikban elengedhetetlen a csillogó bőr!

Bőrradírozás
A bőrünket fel kell készítene a napozásra! A bőrradírozás az év minden szakaszában nagyon fontos! Nemcsak az arc, de a testradírozása is nagyon fontos. A megfelelő termék kiválasztása érdekében először derítsük ki, hogy milyen típusba tartozunk. Akiknek problémásabb a bőre azok durvább szemcséset válasszanak, erre nagyon kiválóak a barackmag darabos készítmények.

Víz, víz és víz
A folyadék az egyik legkönnyebb és legeredményesebb kúra a szép bőr eléréséhez. Nem kell mást tennünk csak napi 1,5-2 liter vizet fogyasztanunk, ez nem csak az egészségünknek tesz jót! A narancsbőrök ellen ez az egyik legjobb fegyver! A strandra nem elég a fürdőruha és a naptej, ne felejtsd el az üveg vizet sem!

Táplálkozás
A szép bőr eléréséhez nem elég különböző csodakrémek használata! Az ételek, amiket eszünk nagyban befolyásolják külsőnk állapotát. A sok só megköti a vizet és zsírosságot eredményezhet! A töménytelen szénhidrát fogyasztása ugyancsak zsírossághoz és pattanásokhoz vezethetnek, a nem kívánt feleslegről nem is beszélve! A növényi zsírok és gyümölcsök állandó bevitele viszont megfiatalít, bőrünk szebb lesz tőlük, mint valaha!

Hozzászólások

Pin It on Pinterest