… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Szépség Csábító tavaszi színek

Csábító tavaszi színek

Sarah Jessica Parker stílusa, a Szex és New York hatalmas sikere óta, milliók számára követendő példa. Azonban a színésznő saját bevallása szerint is öregszik, pláne amióta többgyermekes anyuka. „Amikor bemutatóra megyek, vagy filmpremierre mindig jól nézek ki,  de erről rengeteg ember gondoskodik.  

A hajam természetes göndör, így folyamatosan nálam van egy wax, ami fényt ad a fürtjeimnek és az apróbb hajszálakat is rendbe teszi!” – mesélte a Szex és New York népszerű sztárja, aki a finomabb színeket részesíti előnyben. „Sarah kissé kemény arcéleit muszáj lágyabbá varázsolni, így narancsos, üde színeket használunk, ami jelentősen fiatalítja az arcát!” – árulta el Sarah sminkese. A színésznő egyébként legújabb mozijában a „Csak tudnám, hogyan csinálja” című filmben, egy sikeres nőt alakít, aki a munkájában, feleségként és anyaként is egyaránt helytáll, bár néha maga sem tudja hogyan.

Gyönyörű barackos színű ajakrúzs, Estée Lauder (7100 Ft);  Aranyos és barnás árnyalat a szemhéjadra, Bourjois (3150 Ft); Szempillaspirál, AVON (2300 Ft)

Lágy színek
Sarah Jessica Parker egyénisége abban rejlik, hogy felvállalja önmagát. Nem akar másnak látszódni, mint amilyen és ez sugárzik belőle. „Szeretem ha összhangban van a ruhám, a sminkem az aznapi hangulatommal!”

Egy finom illat reggel és este a kádban is!
A csinos színésznő feszített munkatempója miatt (három gyerek és a forgatások) leggyakrabban kora reggel és késő este ér rá magával foglalkozni, ilyenkor pedig a már jól bevált praktikáit veti be! „Reggel egy nagy adag kávéval kezdem a napot, majd jöhet egy kis jóga, indulás előtt pedig a kedvenc parfümön, este pedig, ha már mindeki lefeküdt egy relaxáló fürdő, valami finom illattal. (Könnyed ellazuláshoz sárgabarack illatú tusfürdő, Yves Rocher, 990 Ft)

Hozzászólások

Pin It on Pinterest