… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Szépség Csábító szempillák sminktippekkel

Csábító szempillák sminktippekkel

A szem a lélek tükre, ezért minden nőnek kell, hogy a tarsolyában legyen néhány jó trükk, ami szebbé teszi a tekintetét! Ellestük a sztárok sminktippjeit, hiszen ők minden alkalomra valami extrával rukkolnak elő, így érdemes tanulni tőlük! Egy ápoló szempillaspirál, néhány műszempilla, egy kevés világos és sötét szemhéjpúder kell csupán, és mindent elérhetsz egyetlen pillantással! Csak kövesd útmutatónkat és sikerülni fog!

J-Lo szemei mindig ragyognak a hatalmas szempillái miatt

Ceruzával: FÜSTÖS
Kezdőknek is tökéletes lesz a szemfestése a következő technikával: először egy alapot tegyél fel halvány szemhéjpúderrel, majd fess apró pontokat egymás mellé a szemceruzával szempilláid tövébe! Ezeket összekötve könnyebb lesz szép egyenes vonalat húzni a kevésbé gyakorlott kéznek is, mintha rögtön egy lendületes mozdulattal próbálnád!

Tussal: ELEGÁNS
Fontos, hogy alapozd le a szemhéjadat kompakt púderrel, így tartósabb lesz! Egyetlen, határozott mozdulattal húzd a vonalat, a belső szemzugból kiindulva! A felfelé kanyarodó végét utólag is hozzá festheted, és egy sminklemosóba mártott fültisztító pálcával tudod megigazítani, hogy tűhegyes legyen a vége, mert csak úgy lesz igazán szép!

Természetes hatás
Egy pár perc elég, hogy csábító pillantásod legyen Neked is! A felhelyezés titka: egy szemöldökcsipesz segítségével fogd meg, ragasztózd be, és úgy tedd fel kívülről befelé haladva, hogy közben a szemed félig csukva van, így biztosan nem ragad össze a szemhéjad!

Extrém partira
Ez az extra műszempilla úgy mutat igazán jól, ha teljesen natúr, szinte láthatatlan sminket teszel fel az arcodra! Csak a bőrhibákat, szem alatti karikákat tüntesd el, és egy kevés szájfényt, pici pirosítót használj! Nagyon vadító leszel, hiszen ne feledd, a kevesebb mindig több!

Ünnepi hangulatban
Ezt a strasszokkal díszített szempillát azoknak találták ki, akik imádnak a középpontban lenni, hiszen olyan ragyogó lesz a tekinteted tőle, hogy mindenkit könnyedén leveszel majd a lábáról! Fess hozzá fekete kontúrt, így a sötét színen jobban érvényesülnek a csillogó kövek!


Műszempilla ragasztó
A műszempilla felhelyezése gyerekjáték, ha megfelelő ragasztót választasz! Szerezd be speciális sminkes boltban, mi a Duo-t szeretjük a legjobban! Ezzel akkor is le tudod még szedni a pillát, és újra felragasztani, ha rossz helyre ragadt, anélkül hogy ki kellene tépned és fájdalmat okoznál magadnak! Viszont ha már megszáradt, akár napokig is fenn marad, ha óvatos vagy!


Ügyelj az alapos tisztításra!

Már hallottad többször, hogy minden este alaposan tisztítsd meg az arcod, ugye? Így van ez a szempillák esetében is! Ha több napon keresztül ugyanazt a réteg szemfestéket hordod, a szempillákon egy merev réteg alakul ki, amitől kiszáradnak és hullani kezdenek a pillák!

Újrahasznosítás
Bizony, ha jól bánsz a pillákkal, újra és újra felhasználhatod őket! Miután egy csipesz segítségével leszedted őket, óvatosan húzd le a gumiszerűvé alakult ragasztót mindegyikről, majd óvatosan helyezd a pillákat az eredeti dobozába! Vigyázz, mert a csipesszel könnyen meg lehet törni a pillákat, ezért ne szorítsd nagyon erősen!

Több méret, szebb hatás!
Tudtad, hogy a tincses szempillákból ugyanúgy létezik több méret, mint a ruhákból? Próbáld ki, hogy a szemed külső sarkába a leghosszabból teszel párat, középre az M-es méretűből, és a belső részre pedig a legrövidebbet használod! Így szinte duplájára nő a szemed mérete optikailag! Egy vékony, fekete tusvonal közvetlenül a szempillatőbe húzva tovább növeli a hatást! fültisztító pálcikával, ha kell! Fontos: úgy lesz szép, ha soros pillát teszel fel hozzá!

Hozzászólások

Pin It on Pinterest