… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Szépség Cicás sminkkollekció állatrajongóknak

Cicás sminkkollekció állatrajongóknak

Paul & Joe látványos sminkkollekciót dobott piacra a márka 10. évfordulójának alkalmából. Az ünnepi szett macskaformájú rúzsokkal, púderekkel, és szemhéjfestékkel kedveskedik a cicamániásoknak! Az egyes darabok között tappancs nyomokkal ellátott rúzsok is előfordulnak.

A 2012-es smink szettet a cicák mellett természetesen a játékosság, és a jókedv ihlette, mind színek, mind formák tekintetében.  Amellett, hogy a különböző darabok bűbájosak, és humorosak, a rúzsok valamint a szemfestékek textúrája kellemes, és elegáns.

A kollekcióban felvonul az idei tavaszi paletta, a bohókás árnyalatok mellett pasztell és földtónusok is szép számmal akadnak. A csillogó matt tónusokat olyan hidratáló összetevőkkel kombinálták, mint a narancsvirág víz, a fehérliliom kivonat, a jojóbab olaj vagy a rozmaring kivonat.

A darabok között megtaláljuk a cicamintájú mattító púdert, melyet Sophie Albou macskaszeretete ihletett. A púder fahéj, és meleg bézs árnyalatokban kapható, könnyű és fénylő hatású. A szemhéjfestékek között a kontrasztos árnyalatoké a főszerep, míg a rúzsok között matt, piros és jó néhány rózsás árnyalat is megjelenik.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest