… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Szépség Botox a hajba? Új őrület!

Botox a hajba? Új őrület!

Az őrült szépészeti kezelések határa úgy tűnik végtelen, a legújabb divat a fejbőrbe fecskendezett botox, mely dúsabb hajkoronát ígér a pácienseknek, és megújítja a haj szerkezetét.

A bőrfiatalítás után, most a hajmegújulás van soron különböző plasztikai kezelések között. Az új beavatkozás lényege, hogy fejbőr izmaiba fecskendezik a botoxot, ettől tágulnak az erek, vér pumpálódik arra területre, a haj pedig növekedésnek indul.


Ahogy öregszünk, hajunk egyre kevesebb keratint termel, azt a fehérjét, ami lehetővé teszi, hogy a hajunk erős és egészséges legyen. A megfelelő minőségű, és mennyiségű keratin hiányában a hajkoronánk megfogyatkozik, és törésre hajlamosabbá válik. Az új beavatkozásnak természetes már Hollywood apraja-falva is rajongójává vált. Többek között Jennifer Aniston, Angelina Jolie, Sarah Jessica Parker, és Megan Fox is tű alá feküdt. A kezelést állítólag véletlenül találták fel, egy orvos édesanyja fejfájását próbálta enyhíteni. A botox ugyanis hatásos a migrén kezelésében is.
Mivel édesanyja korábban kemoterápián esett át, haja kihullott, az injekció után azonban ismét növekedésnek indult. A kezelés hetente kell megismételni, az ára pedig 100 dollár körül mozog. A L’Oréal már számos terméket piacra dobott Amerikában.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest