… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Szépség BB krém, már a Clinique-től is

BB krém, már a Clinique-től is

Tedd tökéletessé és óvd meg bőrödet az új Age Defense BB Cream SPF 30–cal a Clinique-től. Az összetett hatású BB Cream UVA/UVB szűrővel és a környezeti hatások ellen nyújtott védelemmel segíti megelőzni az öregedés idő előtti jeleinek kialakulását, miközben elfedi a bőr tökéletlenségeit.

Egyedülálló optikai keveréke láthatóan enyhíti az apró ráncokat és vonalakat, miközben a krém nyugtató és hidratáló hatása révén teszi fiatalosabbá a bőrt. A krém emellett segíti a bőr egyensúlyának megőrzését, a faggyútermelés szabályozása révén gátolja meg a bőr kifényesedését és teszi tartóssá az alapozót.

Minden bőrtípus, még az érzékeny bőr számára is megfelelő, könnyű formula többszörösen polarizált pigmentekkel szépíti meg a bőrt. Fedéserőssége a közepestől a erősig terjed, a bőrhibákat természetes hatást keltve halványítja el. Egyenletesebb színűvé és hibátlanabbá teszi a bőrt. A bőr ránézésre és tapintásra is simábbá és puhábbá válik.

  • Az E vitamin hatékony antioxidánsként védi a bőrt a kollagén lebomlását kiváltó környezeti agresszoroktól, beleértve a napsugarakat.
  • A koffein hűsíti és nyugtatja az irritált bőrt, miközben stimulálja a bőrt és láthatóan enyhíti a ráncokat, vonalakat.
  • A Glycyrrhetinic sav enyhíti a belső és külső stresszhatások révén fellépő bőrirritációt.
  • A Trehalose, Carboxylic sav and nátrium hyarulonate alkotta hidratáló keverék fokozza a hidratálást, segíti a bőr egyensúlyának megőrzését és kellemes érzetet biztosít a bőrnek a nap folyamán.
  • A hínárból nyert Laminaria Saccharina kivonat szabályozza a faggyútermelést.

Használata: A BB Cream a tökéletes összetett hatású szépségápolási termék. Szinte mindent nyújt, amire a bőrnek szüksége van – védelmet, megelőző hatású antioxidáns védelmet és a hibák elfedéséhez elegendő fedést. A BB Cream-et a hibátlan eredmény érdekében az alapozó alá vigye fel sminkalapként, az egészségesen ragyogó, természetes hatásért viselje magában. Kis mennyiséget dolgozzon el az arc egészén, kerülve a szem környékét. Eltávolításához használjon sminklemosót.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest