… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Szépség Bámulatos újdonság az öregedés elleni harcban! Teszteltük!

Bámulatos újdonság az öregedés elleni harcban! Teszteltük!

A Dermaflora krémek eddigi leglátványosabb hatást érték el a bőr öregedésének lassításában és a ráncképződés megállításában. A gélnek csökkentett deutérium tartalmú víz az alapja és nano aranyat tartalmaz, ami varázslatos hatással van a bőrre!

A Dermaflora márka Hidrolight krémjei forradalmasították a bőrregenerálódást, a termékeknek édenvíz az alapja, vagyis csökkentett deutérium tartalmú víz, ami a bőr öregedését rendkívüli módon lassítja és védi a káros hatásokkal szemben. Tudósok százai próbálták meg kideríteni a földön élő matuzsálem korú emberek titkát. A válasz deutérium szegény vízfogyasztás, ez a típusú víz már csak Tibet magaslataiban található meg. A deutérium szegény víz bőrre gyakorolt hatásáért kutatói három Nobel-díjat is kaptak.

„A lényeg, hogy a deutérium szegény víznek a kémiai kötése más, mint a normál víznek, ezért arra serkenti a sejteket, hogy öngyógyító folyamatot indítsanak be.  ”- mesélte nekünk Lantos Gabriella az Organique Beauty Spa szalonvezetője, aki 21 éve van a szakmában, utazásai során a világ számos kozmetikai márkájával megismerkedett, szalonjában a kezelések során már régóta Dermaflora termékekkel dolgozik. A kezelések repertoárja hihetetlenül széles. Az édenvizet rákos betegeknek is ajánlják, mivel pusztíthatja a rákos sejteket, segítségével több aktív hatóanyag eredményesen jut be a bőrbe. A krémeket nem csupán dermatológiailag tesztelték, de plasztikai sebészeti klinikákon is bizonyítottan eredményesen használják. A krémek egyszerre vannak hatással az egyenetlen bőrre, az egyenetlen bőrtónusra, a szarkalábakra, a mély ráncokra, a szemkörnyéki sötét karikákra, és a táskás szemekre.

A márkának létezik egy nano arany tartalmú vonala is, aminek hála a részecskék, méreteikből fakadóan, sokkal hatékonyabban, már ultrahang nélkül is behatolnak a bőrbe. Ennek hatására javul a bőr rugalmassága, feszessége, és csökkenti a finom ráncokat.  Ma már egy speciális férfi változat is piacra került. A nano arany változat az idősebb korosztály számára készült, míg a Hidrolight sorozatot akár már tini korban is elkezdhetjük. A krémeket egyelőre csak az Organique Beauty Spa Szépségszalonban lehet megvásárolni.

Teszteltük!
A Hidrolight vonalat mi is leteszteltük, a rövidtávú hatása szerint, legyen szó bármilyen bőrpírról, vagy mitesszerekről, a krém rövid idő alatt teljesen eltüntette, a végeredmény puha és tiszta arc. Az illata egyszerűen csodálatos és nyugtató, könnyű, allergiás reakciót kényes bőrön sem okozott.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest