… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Szépség Az igazi párizsi nő

Az igazi párizsi nő

1945-ben az ikonikus párizsi ház újrafogalmazta a szépség kódját a legeslegelső ajakrúzs, a ″Shaker″ bevezetésével. Az izzó karmazsin vörös színű rúzs az elszántság szimbóluma. A ″Shaker″ először Párizst hozta lázba, majd meghódította az egészvilágot. Megmutatta a Párizsi nőt, az elegancia és a kifinomultság nemzetközi megtestesítőjét. A generáció úttörői már elég bátrak voltak ahhoz, hogy szabadon hangsúlyozzák nőiességüket az őzikeszemeiktől az élénk ajkaikig, a hullámos lokniktól, a szemhéjtussal a lábuk hátsó részére húzott vonal rajzolásáig, mellyel a varrás illúzióját keltették.


Aaron De Mey-t, akit a késő′40-es évek végzetesen elegáns divatja inspirált, ezzel a kollekcióval ünnepli az igazi nőt és annak élénkstílusát. Az idei ősz a Párizsi hangulatnak úgy hódol, mint eddig még soha. A független nő, egy emblematikus cím… … Faubourg Saint Honoré 29. a márka történelmi otthona 1935 óta. Ez az a hely, amely megtestesíti a kifinomultságot és megkülönbözteti a Párizsi eleganciát.

A Kollekció

MAISON LANCÔME, 13.300 Ft

Párizs legjavát ötvözi magában az ősz arcpirosítója. Megjelenik benne az Eiffel Torony sziluettje, valamint a gyönyörű, tipikus párizsi Art Nouveau utcalámpa és a macskaköves burkolat a történelmi Lancôme Maison a Faubourg Saint Honoré29 előtt. Ami a színeket illeti, Aaron De Mey a lágy rózsaszín harmóniáját keltette életre, melyet egy kis arany szórással díszített.

Aaron De Mey tanácsa
Keverd össze a három árnyalatot egy ecset segítségével. Majd lendületes mozdulatokkal vidd fel őket a halánték irányába, így formázva az arccsontot és ragyogást kölcsönözve ezzel az arcnak. Minden, amire egy nőnek szüksége lehet megtalálható ebben az értékes palettában. A négy finom, matt és irizáló árnyalat könnyedén hangsúlyozza a szemeket és formálja a szemöldököt. Fedőoldalán lévő arany plakettje a legtekintélyesebb Párizsi címet idézi meg.

A PILLANTÁS

LES OEILLADES 13.900 FT

Aaron De Mey tanácsa: Használd a matt árnyalatokat a szem formázásához, míg a csillogóakat a belső szemzug megvilágosításához, a szemöldökív körül, vagy csak a szemhéj középső részén. A szemhéjpúder még intenzívebb, ha nedvesen alkalmazzuk, így ideális lesz a szem kontúrozásához. A felvitelhez használj kicsi, ferde végű ecsetet, amivel finoman alakíthatod szemöldöködet. Klasszikus, egyszerű és elegáns.A Saint Honoré 29. kollekcióban a Lancôme egy nélkülözhetetlen palettát helyez újra reflektorfénybe. A paletta időtlen árnyalatainak harmóniája minden színű szemhez illik és lehetővé teszi az egyedi tekintet életre keltését a halvány sminktől kezdve egészen az intenzív füstös szemekig.

HYPNÔSE DRAMA, 8400 Ft

HYPNÔSE DRAMA 15 Gris Fatal
A Hypnôse Drama, az azonnali átváltozás virtuóza képes arra, hogy egy szempillantás  alatt felnagyítsa a szempillákat. Most a szezon színében, az eddig sosem látott, limitált kiadású  mélyszürke árnyalatban hódít. „Ez az árnyalat tökéletes a szempillák tökéletes alakításához és formálásához anélkül, hogy túlsminkelt  hatást keltene.”  – mondja Aaron De Mey.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest