… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Szépség Az eper édes csókja! Beauty teszt!

Az eper édes csókja! Beauty teszt!

Nem tudunk leállni a különböző epres csodákról, de hogy őszinték legyünk, nem is akarunk! Találtunk nektek két újabb terméket, amit imádni fogtok!

Már meséltünk nektek korábban a The Body Shopról, ami nemsokára megnyitja kapuit! Ebből a szuper boltból leltünk rá egy remek tusfürdőre és egy testvajra. Itt fontos megemlítenünk, hogy a The Body Shop volt az, aki feltalálta a testvajat, tehát jobb helyről nem is szerezhetnénk be! Mindkét terméket az epres kiszerelésben próbáltuk ki, de több fajtájuk is beszerezhető.

Tusfürdő
Nagyon sűrű és intenzív, C-vitaminban és antioxidánsokban gazdag, emellett szalicilsav tartalmának köszönhetően tisztítja a pórusokat. Zuhanyzás után is nagyon kellemes illatúak maradtunk, ami az egész nap folyamán végig kísért. Egy igazi élmény vele a fürdés és nem mellesleg, tökéletesen ápolja a bőrt!

Testvaj
Igazán krémes és 24 órás hidratálást biztosít. Könnyen beszívódik és selymessé teszi a bőrt, valamint megóv a kiszáradástól. Ez is egy eperbomba, az illata tartós és nagyon finom! A kettő kombinációja tökéletes kikapcsolódást nyújt. Csak le kell hunyni a szemünket és máris egy gyümölcsligetben találjuk magunkat, messze a mindennapi problémáktól! Nekünk nagyon tetszik, próbáljátok ki ti is! Epres tusfürdő 250 ml, 2190 Ft, Epres testvaj 200 ml, 6290 Ft

Hozzászólások

Pin It on Pinterest