… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Szépség Április legjobb beauty újdonságai

Április legjobb beauty újdonságai

Az új Lancaster a Sun Perfect Illuminating Cream terméket olyan nőknek fejlesztette ki, akik nem hajlandók kompromisszumokra a barnaságuk és bőrük fiatalságát illetően.

Annak érdekében, hogy az érzékeny bőrnek ragyogó fényt biztosítson, a Lancaster a foltok és az öregedés megjelenése mögött álló mechanizmust célozza meg olyan formulákkal, amelyek kombinálják a leghatékonyabb napvédelmet a legmagasabb teljesítményű öregedésgátló bőrápolással. SPF 30 / SPF 50


Az újdonságok már megtalálhatók a Müller, Douglas és Marionnaud üzleteiben.

Kincset érő luxus kényeztetést jelent a bőrének. Búcsút inthet a ráncainak

Naturissimo orchidea bőrtápláló szépítő szérum
Megjelent a látványosan szépítő ORCHIDEA STEM CELLS és VÖRÖSÁFONYA STEM CELLS sejtek bőrtápláló hatóanyagaival készülő natúr BIOLA szérum. A hatóanyag komplex „DIGITAL ANTI AGEING” és az ANTI AGEINNG LIFTING előnyeit egyesíti a bőr saját újrastruktúráló erőinek felébresztésével a hosszan tartó vízmegőrző képességeinek támogatása mellett.! Klinikailag igazoltan bőrkisimító, ráncmélység csökkentő, valamint az UV és az infravörös sugarak bőrt károsító hatásait is jelentősen mérséklik a STEM CELLS hatóanyagok. A számítógépek monitorai előtt a mobiltelefonok mellett és a halogén izzók fénye mellett dolgozóknak nagy segítséget jelent a feszesebb, fiatalosabb bőrállapot helyreállításában egy 60-90 napos szépségkúra során. Azoknak, akik sokat tartózkodnak a napon a fizikai fényvédő krémek alá alkalmazva a szérumot tovább növeli a bőr védelmét a napfény okozta bőröregedési tünetekkel szemben. A 15ml-es AIRLESS kiszerelése könnyű adagolást tesz lehetővé: Bruttó fogyasztói ára: 5.888 Ft www.biola.hu

Magabiztosságunk alapvető kulcsa a szép és egészséges bőr. A napsugárzás, a hormonhatások, valamint az idősödés okozta sötét elszíneződések nagyon zavaróak tudnak lenni, leggyakrabban alapozóval próbáljuk ezeket palástolni. Szeretnéd őket ténylegesen elhalványítani? Az Eucerin Anti-Pigment termékcsaládja innovációnak számít a pigmentfoltok elleni küzdelemben: használatával az elszíneződések rövid időn belül láthatóan enyhülnek, miközben a bőrnek egyenletes tónust és ragyogást kölcsönöz.  

A tavasz beköszöntével szinte hívogat a természet, ezért igyekszünk minél több időt a szabadban eltölteni, a napon sütkérezni. Számos jótékony hatása mellett azonban a napfény fokozza a bőr melanintermelését, amelynek hatására hiperpigmentáció alakulhat ki. Ez azt jelenti, hogy egyes bőrterületek sötétebbre színeződnek, májfoltok jelennek meg, amelyektől a bőr egyenetlen tónusúnak látszik. A pigmentfoltok kialakulásához – a napsugárzás mellett – még olyan tényezők is közre játszhatnak, mint a bőr idősödése, valamint a hormonális hatások. Sokan tévesen azt feltételezik, hogy az így kialakuló bőrhibákat csak hosszadalmas kozmetikai kezelések árán, vagy műtéti úton lehetséges eltávolítani.

A szépségápolásban forradalmi megoldást jelentő Eucerin Anti-Pigment termékcsaládját kifejezetten a hiperpigmentáció csökkentésére fejlesztették ki, amely – a mindennapos bőrápolási rutinunk részeként – akár két hét alatt is szemmel látható, folyamatos javulást eredményez. A készítmények thiamidol tartalma jelentősen hozzájárul a melanintermelés csökkentéséhez, a sötét foltok halványításához, valamint meggátolja újabbak kialakulását.

Mivel a májfoltok megjelenésének egyik kiváltó oka a napsütés, ezért a hatékony megelőzés érdekében kulcsfontosságú a teljes körű fényvédelmet biztosító, UVA és UVB szűrőket is tartalmazó termékek használata. Az Eucerin Sun Pigment Control napozó fluid 50-es fényvédő faktorral óvja bőrünket a nap káros hatásaitól, amely sminkalapként is tökéletes választás lehet.

 

 

Hozzászólások

Pin It on Pinterest