… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Szépség Alapozz és ránctalaníts egyszerre!

Alapozz és ránctalaníts egyszerre!

Az alapozás a sminkelés kiindulópontja, egyben sarkalatos kérdés is, mert nehéz megtalálni hozzá a tökéletes terméket. Az alapozással nemcsak eltüntethetjük a bőrhibákat, karikákat, de a bennük található összetevőknek köszönhetően fiatalíthatjuk is arcunkat. Ma már ezt egyre több alapozó tudja, de olyan krémek is léteznek, amelyek az alapozás mellett különböző bőrproblémákra is megoldást kínálnak – ráncokra, aknékra, pigmentfoltokra. Örömmel jelentjük be, hogy az Eucerin® elsők között alkotta meg a ránctalanító hatással felvértezett CC (Compelxion Correction) krémet, az Eucerin® Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő színezett nappali CC arckrémet.

Szeretnéd, ha az arcápolód küzdene a ráncok ellen, de egyben alapozóként tökéletes fedést és kiváló sminkalapot biztosítana? Az elképzeléssel nem vagy egyedül, ezért az Eucerin szakemberei hosszú, komoly kutatás és innovatív technológia eredményeként elkészítették a Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő színezett nappali CC arckrémet. A krémet, amely a BB (Beauty Balm) krémek fedő hatását a hatékony ránctalanító krémek erejével ötvözi. „A CC krém egy színezett korrektor, amely sokkal könnyedebb, mint a BB krém. Az állaga lágy és légies; a CC az új BB!” – nyilatkozta Nico Guilis, sztársminkes.

Eucerin_Hyaluron-FillerCC_groupA modern sminkek világában az igazán hatékony alapozóknak egyszerre kell megfelelniük a következő igényeknek: tökéletes alapot adjon a sminkeléshez, ne tömítse el a pórusokat, nyújtson megoldást a bőrproblémákra, legyen természetes hatású. Elvárás továbbá, hogy az alapozónk megfelelően illeszkedjen bőrünk színéhez, árnyalatához, és hogy megfelelően védjen a napsugárzás, valamint a környezetszennyezés káros hatásai ellen. Az Eucerin legújabb terméke egyszerre teljesíti ezeket a feltételeket.

Az Eucerin® Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő színezett nappali CC arckrém egyedülállóan sokoldalú és univerzális. A BB krém finomított, továbbfejlesztett változata könnyed fedést biztosít, kiegyenlíti a bőrhibákat, így az arcbőr egységesebb és egyenletesebb lesz, a bőr kisimulhat és sugárzóvá válik. Hialuronsavval és szaponinnal gazdagított magas hatékonyságú formulája stimulálja a bőr saját hialuronsav termelését, és még a legmélyebb ráncokat is láthatóan feltölti belülről. Ezen felül a benne lévő színpigmentek javítják a bőr tónusát, így azonnal egységes, friss külsőt eredményeznek.

Az Eucerin® Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő színezett nappali CC arckrémet hihetetlenül könnyű felvinni, így egyetlen mozdulattal felveheted a harcot a ráncok ellen, ápolhatod és egyenletesebbé varázsolhatod a bőröd. A hidratálás, a ráncfeltöltés és a bőrhibák korrigálása még soha nem volt ilyen egyszerű! Az Eucerin® Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő színezett nappali CC arckrém minden bőrtípusra és árnyalatra alkalmazható. Járj te is egy lépéssel előbb!

Eucerin® Hyaluron-Filler Ránctalanító színezett nappali CC arckrém – világos árnyalat
A világos, hidegebb tónus (több sárga színpigmenttel) világos bőrtípusnak. A krém SPF 15 UVA szűrővel is rendelkezik, így védelmet nyújt a nap káros sugarai ellen is.
50 ml, ajánlott fogyasztói ár: 7.790 Ft 

Eucerin® Hyaluron-Filler Ránctalanító színezett nappali CC arckrém – medium árnyalat
A medium, melegebb tónusú krém több pirosas színpigmentet tartalmaz, sötétebb árnyalatú bőrtípusra ajánlott. A krém SPF 15 UVA szűrővel is rendelkezik, így védelmet nyújt a nap káros sugarai ellen is.
50 ml, ajánlott fogyasztói ár: 7.790 Ft

Hozzászólások

Pin It on Pinterest