… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Szépség A vörös rúzs fehéríti vagy sárgítja a fogakat? Kiderítettük!

A vörös rúzs fehéríti vagy sárgítja a fogakat? Kiderítettük!

Nagy harc folyik a piros rúzs körül. Valaki esküszik rá, hogy fogai fehérebbeknek tűnnek tőle, valaki pedig éppen az ellenkezőjét állítja. Hát most utána jártunk mi is az igazság!

Fotó:AVON

A vörös ajkak mindig divatosak, így fontos, hogy tudjuk, hogyan kell megfelelően viselni őket. A titok a tónusokban rejlik. A hidegebb árnyalatú piros rúzsok valóban fehérítik a fogakat. A melegebb tónusú, például narancssárgás színű rúzsok, viszont már sárgítják a fogakat, ezért ezekkel vigyázzunk! A hófehér fogúaknak nem kell aggódniuk, mivel csak annak sárgítja a fogait, akinek már amúgy is elszíneződtek. Inkább csak kiemelik az adott hibákat. Csalókák még a világos rózsaszínűek, mivel azok is optikailag sárgítják a fogakat.

A piros szín eleve felhívja magára és a viselőjére a figyelmet, ezért, aki nincsen maximálisan megelégedve a fogaival, az számoljon azzal, hogy ezek bizony megmutathatják a nem kívánt részeket. Mindegyik használatánál figyeljünk oda a pontos felvitelre, az élénk színeknél ez még fontosabb! A vékony szájú hölgyek ne használjanak sötét rúzsokat!

Hozzászólások

Pin It on Pinterest