… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Szépség A természetes szemöldök újra hódít!

A természetes szemöldök újra hódít!

A szemöldök trend a következő szintre lépett: a tökéletesen megformázott szemöldök helyett a természetes formák dominálnak! A telt szemöldök még mindig az erőt sugallja- de a lehető legtökéletesebbnek kell lennie. A trendkövetők számára ez azt jelenti, hogy tegyék le a csipeszeket és helyette adják át magukat a teljes naturális, ápolt szemöldököt formázó termékeknek.

A CATRICE „BAM BROW” limitált kiadása megfelelő támogatást nyújt ehhez: két kihagyhatatlan termék, melyek tökéletes társai egymásnak, hogy természetes és kifejező megjelenést biztosítsanak. A Brow Boost szérum stimulálja a szőr növekedését és láthatóan teltebb, ápoltabb szemöldököt eredményez. Kisebb korrekcióra van szükséged? Könnyedén töltsd fel a hézagokat a duo Brow Pro Tollal, és különösen természetes megjelenést érhetsz el viaszos textúrája révén. A gyönyörű pillanatokra – a CATRICE-től.

BROW PRO TOLL
Természetes dús szemöldök.A tökéletes 2in1 megoldás: a dupla végű szemöldök formázó toll viaszos textúrája és ovális mini keféje természetes megjelenést és láthatóan teltebb szemöldököt biztosít – és hosszantartó hatást ígér! Az ápolt, természetes megjelenésű szemöldök különösen feltűnő, ha megfelelő árnyalatot használunk a formázásához – keretet ad az arcnak és kihangsúlyozza a szemet. Olyan árnyalatot válasszunk, amely hasonló a természetes hajszínünkhöz. A szőke hajszínűek választhatnak kicsit sötétebb árnyalatot, vagy – a szemet gyönyörködtető megjelenéshez – még barnát is. Az vörösesszőke a közepes szőke tónusokkal harmonizál, a mély barna pedig jól mutat a vörös hajjal. Ha barna vagy, akkor illeszkedhet a szemöldök színed a hajadhoz, vagy kicsit sötétebb árnyalathoz is. A fekete haj esetében a legjobb, ha a feketéhez ragaszkodunk, mivel a világosabb árnyalatok természetellenesnek tűnhetnek.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest