… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Szépség A tél legjobb parfümjei

A tél legjobb parfümjei

Az idén is összeállították a legjobb parfümöknek a listáját, amelyek tökéletes karácsonyi ajándékok lehetnek minden nő számára.

  1. Legjobb télies illatnak Tom Ford Private Blend Cafe Rosé-ját választották, amely ötvözi a rózsa, a pacsuli, a kávé és a fekete bors aromáját. Ez egy erőteljes klasszikus illat, ami garantáltan megmarad a férfiak fejében.
  2. A következő illat a bohémság és a virágos, finom illatok kedvelőinek ajánlott. Ezek mind megtalálhatóak JoMalone-nak a Blackberry&BayCologne-ban.
  3. A Prada legújabb illata is helyet kapott a listán, amelyben a rózsa, a málna és ibolya illatai keverednek egy igazán stílusos üvegben. A nagyszerű illat Prada Exclusive Scents No.14 Rossetto név alatt vásárolható meg december 3-tól.
  4. A keleties illat kedvelőinek találták ki a Coco Noir-t a Chanel-től, amelyben található rózsa, indonéz pacsuli, vanília és szantálfa is.
  5. A listáról nem maradhatott ki a híres divatház parfümje sem, a Gucci Première, amely tökéletes illat egy tipikus télies estére, köszönhetően a fehér virágoknak, a pézsmának és a bergamotnak.

Balázs Zsuzsanna

Hozzászólások

Pin It on Pinterest