… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Szépség A nyár legforróbb illatai! Parfümmustra

A nyár legforróbb illatai! Parfümmustra

Megérkeztek a nyár legfinomabb illatai. Összeszedtük nektek az idei legjobb parfümöket, hogy megtalálhassátok a számotokra megfelelőt!

Heidi Klum Summer Shine
Ez aztán a nyári illat! A parfümöt Heidi napfény és tenger imádata ihlette meg. A virágok pezsdítő illata üde fiatalságot eredményez. Használata után az ember megújul. A parfüm magában tartalmazza a nyár lüktetését, dinamizmusát és optimizmusát. Első fújásakor tisztaságot érzünk a bőrünkön, mely a citrusnak köszönhető. Az illat éjjel-nappal megállja a helyét. Természetesen a csomagolást sem hanyagolták el! Heidihez hasonló eleganciával rendelkezik.

Dita Von Teese
Dita Von Teese neve ma már egyet jelent a csábítással, az érzékiséggel és a szexiséggel. Egyértelmű, hogy parfümje is ezeket árasztja magából. Az illat pont olyan, mint a stílusikon, káprázatos, ragyogó és titokzatos. A szó szoros értelmében vett Igazi Nőknek ajánlják. Dita rengeteg időt töltött a parfüm elkészítésével, számtalan mintát visszautasított, mígnem úgy érezte, hogy elkészült a végleges mű. A tökéletességhez hozzájárult a babarózsa, jázmin és a pezsgő bergamott keverékei.  Az üveg az 1930-as éveket tükrözi és megmutatja Dita rajongását a vintage darabok iránt. Nagyon fontos volt számára, hogy a külső is tükrözze a művésznőt, valamint elhivatottságát. Ez minden tekintetben sikerült neki, hiszen ez a régi parfümös üvegekre hasonlító csomagolás minden nőt magával ragad majd!

Miss Dior
A Dior parfümök már önmagukban is tökéletesek, óriási eleganciát sugallnak. Kicsit édeskés illata mindenkit magával ragad. Fiatalos mégis érett és sikkes. A gyümölcsös jegyek dominálnak benne főként! Kipróbáltuk és nagyon tartós! Az illat legújabb arca Natalie Portman, aki teljes mértékben megtestesíti a Miss Dior mondanivalóját. Viselheted nappal és este is, minden alkalommal megállja a helyét.

John Richmond Viva Rock
A Viva Rock már nem egy romantikus illat, inkább a vadabb nőknek született, mint az már a nevéből is látszik. Dinamikus, merész és határozott nőknek ajánlják, azoknak akik ösztönösen tudják , hogy mit akarnak. A parfüm a rock jegyében született meg, keresi a kiszámíthatatlan, csábító izgalmakat. Az illat szicíliai mandarint, kaktuszvirágot, rózsát és jázmint tartalmaz, melynek összhatásából egy igazán egyedi parfüm jött létre. A csomagolás rendkívül modern és elegáns. Kapható belőle tusfürdő és testápoló is. Fiatal, magabiztos, szexi lányoknak mindenképpen be kell szerezniük, hiszen nekik találták ki!

Versace Bright Crystal
Donatella egy olyan parfümöt szeretett volna létrehozni, ami tartalmazza mindazt, amit szeret, üdeséget, csábítást és a virágokat. Úgy néz ki sikerült neki, hiszen a Bright Crystal ezek megtestesítője. A lenyűgöző érzéki illattól leszel igazán Versace nő, aki erős, magabiztos, mégis érzéki és nőies. Egy kristály üvegcsébe lett mindez beletéve, mely teljes mértékben a sikket tükrözi.


 


Hozzászólások

Pin It on Pinterest