… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Szépség A magvak éltető ereje bőröd egészségéért

A magvak éltető ereje bőröd egészségéért

Általában parányiak és alig észrevehetőek, mégis hatalmas erő lakozik bennük. Bár eddig leginkább a táplálkozásunkban fejtették ki áldásos hatásukat, az AVON új Nutra Effects termékcsaládjának köszönhetően ezentúl a fürdőszobánkban is helyet követelnek maguknak. Az új Nutra Effects névre keresztelt termékcsalád különlegessége a természetben előforduló összetevőkben rejlik, mint a chia-, papagájvirág- vagy a gránátalma-magkivonat.

Napjainkban egyre több nő keresi a természetes összetevők jótékony hatásán alapuló arcápolási készítményeket, és teszi le a voksát amellett, hogy a szépség az egészséges bőrnél kezdődik.  Ezzel párhuzamosan az AVON kutatói és tudósai folyamatosan azon dolgoznak, hogy a legmodernebb és leghatékonyabb összetevők segítségével kínáljanak megoldást a különböző bőrporblémákra és igényekre. Ennek eredményeképpen az AVON életébe egy új korszak köszönt be áprilistól az új parabén-, ftalát, és színezőanyagmentes termékcsalád érkezésével.

A természet forrása a Te egészségedért
A paletta jelenleg négy termékcsaládból áll, emellett egy arctisztító családot tartalmaz. A Nutra Effects termékek egy további vonallal bővülnek májusban, illetve újabb termékekkel az év hátralevő részében.

A termékcsaládok közül kettőben egy igen különleges összetevő gondoskodik bőrünk egészségéről, az úgynevezett chia mag. A chia, más néven azték zsálya igen nagy népszerűségnek örvend a világ számos táján, de hazánkban is egyre többen fedezik fel áldásos hatásai miatt. „Kevesen tudják, de a Chia mag saját súlyának tizenkétszeresét képes magába szívni, így képes tökéletesen hidratálni és kisimítani a bőrt, miközben feszesíti és a ráncokat is csökkenti”– mondta Istenes Kata, az AVON bőrápolási szakértője. „Az AVON termékeit aktív összetevőkkel dúsítottuk, melyek a magkivonatok, a vitaminok, esszenciális zsírsavak és antioxidánsok megfelelő arányú kombinációjával táplálják bőrünket és segítik élettel telibbé varázsolni azt”– tette hozzá a szakember. Ezen túl további különleges összetevők is megtalálhatóak az egyes termékekben, mint például a papagájvirág- vagy a gránátalma magkivonat.

Természetes táplálék az érzékeny bőrnek is
Az AVON Nutra Effects termékcsaládban minden bőrtípusra találhatunk arcápolót, a vízhiányos bőrtől kezdődően, a fakó bőrön át egészen az időskori ráncok enyhítéséig. Mivel a termékek allergológiailag teszteltek, így alkalmasak az érzékeny bőr ápolására is, ráadásul ftalát-, és parabénmentesek, illetve nem tartalmaznak színezéket sem.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest