… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Szépség A legújabb őrület: kaviár manikűr!

A legújabb őrület: kaviár manikűr!

A divat nem ismer határokat, a legújabb mánia a 3D-s kaviár manikűr! Így most, akár kaviárhoz hasonlító, színes gyöngyökkel is dekorálhatjuk körmeinket. Az eredmény igazán feltűnő, extrém, csillogó hatás!

 A kaviár manikűr ötlete Charlotte Knight a Ciaté kreatív igazgatójának fejéből pattant ki, amikor egy magazinfotózásra 3D-s körmöket akart megalkotni. Valamit, ami extravagáns, ugyanakkor nőies is egyben. Így született meg ez a színes körömdísz, mely a kaviárról kapta nevét, és a manikűr trendek egy új dimenzióját nyitotta meg.

A Ciaté márka új kollekciója háromféle szín tartalmaz, egy színes multicolor verziót, valamint egy ezüstös, és egy fekete változatot. A készlet tartalmazza az apró gyöngyöket, melyeket nedves körmökre lehet rászórni, valamint a gyöngyökhöz színben illő, egymást kiegészítő lakkokat. A fekete és az ezüst igazán elegáns és kifinomult hatást kelt, míg a multicolor változat vidám, és fiatalos, igazi tavaszi színvilág.

A különleges körömdíszek már a kifutókon is bemutatkoztak, a lényeg, hogy a még nedves Ciaté körömlakkra lassan rá kell önteni a gyöngyöket, majd mikor teljesen befedte körmünket, apró mozdulatokkal meg kell nyomkodni, hogy rátapadjanak a gyöngyök, és tartós legyen. Ezután 15-20 percig kell száradni hagyni a kész remekművet. A kaviár manikűr március 26-án kerül világszerte boltokba, illetve megrendelhető lesz a Sephora oldaláról.

 

Hozzászólások

Pin It on Pinterest