… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Szépség A legkedveltebb frizurák a férfiak szerint

A legkedveltebb frizurák a férfiak szerint

Előfordul, hogy nők és férfiak nem mondják egymás szemébe valódi véleményüket. Főleg, ha egy újonnan beszerzett trendi ruhadarabról, vagy friss hajkoronánkról van szó.Utánanéztünk, melyek a legvonzóbb frizurák a férfiak szerint!

Retro Frufru
A 60-as évek stílusa mostanában nem csak az öltözködésben, de a hajviseletben is reneszánszát éli. A sokféleképpen hordható frufrurengeteg egyre inkább divatba jön. Legyen szó, akár kiengedett hosszú frizuráról, vagy feltűzött változatáról, mindig elegáns, és szexi.  Kristen Dunst, és Rose Byrne is ezt a stílust követi. Egy trükk: Ha frufrut vágatsz magadnak, reggelente vigyél fel egy kevés púdert a homlokodra, hogy ne tapadjanak össze a hajszálak.

Élénk színek
A feltűnő, fényes árnyalatok még a szoba túlsó felében is kitűnnek a tömegből. „Nagyon szeretem a meleg, élénk színeket. A stílus változhat az idővel, de egy jó szín mindig meg tud fogni. A színek sokat elárulnak a személyiségről.”- árulta el egy ellenkező nemű sorstársunk. Felmérések szerint a szőke és a barna hajszín a legkedveltebb, a szőke árnyalatai közül azonban csak a természetes hatású verziókat kedvelik a férfiak.

 Lófarok
A copf mindig is közkedvelt frizurának számított a pasik körében, mert egyszerű, és sportos hatást kelt. A szabad nyak látványa egyszerűen vonzza a figyelmet. Elkészítése könnyű, és sokféleképpen hordható. Tipp: Engedj ki néhány szálat, ezáltal  zilált,  szexi hatása lesz a hajadnak.

Vad oroszlánfürtök
A megkérdezett férfiak a hosszú hajat helyezték előtérbe, azok között is a kicsit ziláltabb, laza hullámú változataikat. A Mary-Kate-féle bohém megjelenés kitűnő példa erre a típusú frizurára. Este hajmosás után tegyél egy kevés göndörítő habot a hajadra, majd fond be a tincseidet, úgy hogy a fejtetőn hagyd ki a hajszálakat. Reggel bontsd ki, és egy “ritkafogú” fésűvel menj végig rajta.

Rövid tépett tincsek
Mióta Emma Watson levágatta hajzuhatagát, egyre kedveltebb lett ez a stílus. „Szeretem, ha egy nő magabiztos annyira, hogy  megmutassa az arcát. Persze nem mindenkinek áll jól a rövid haj, de az ilyen frizurát viselő nők, öntudatosak, és talpraesettek.”- mondta az egyik megkérdezett. Bármennyire is számít szexinek a rövid haj, vagy akármelyik a felsorolt listából, ne felejtsd el, hogy ami az egyiknek jól áll, az a másiknak nem. Így kísérletezz, és azt válaszd, ami a saját arcformád mellett legjobban mutat.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest