… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Szépség A legbizarrabb Hollywoodi szépségpraktikák

A legbizarrabb Hollywoodi szépségpraktikák

Van, aki kígyóméreggel fiatalodik, mások piócákkal méregtelenítenek. Hollywood legnagyobb színésznői olyan extrém és méregdrága szépségkelésekben találták meg a fiatalság forrását, melyek első hallásra hátborzongatónak hangzanak, a szakértők szerint azonban bámulatos hatással vannak a bőrre, és szépségünkre!

Arcpakolás madárürülékből a szép bőrért
A híres modell, és focistafeleség Victoria Beckham különös szépségkezelésre esküszik, olyan arcpakolással tartja karban a bőrét, melynek egyik fő összetevője a madárürülék. A hírességek állítólag több száz dollárt fizetnek a csodatévő kezeléséért, melyet geisha arcpakolásnak is hívnak japán eredete miatt. A „kincset érő összetevő” állítólag hihetetlenül fényessé, és selymessé varázsolja a bőrt. A különleges pakolás ürülékből főként csalogány ürülékből, rizskorpából, és vízből áll össze.

Szintetikus kígyóméreg öregedés ellen
Gwyneth Paltrow, Katie Holmes, és Debra Messing állítólag egy szintetikus kígyóméreg alapú krémmel tartja fiatalon a bőrét. Ez különleges anti-aging kezelés úgy működik, mint egy lokális botox, sokkolja az izmokat, elsimítja a ráncokat, és pihenteti az arc izmait. Ezek az állatok mikor megtámadják áldozatukat, megbénítják őket mérgükkel. Svájci kutatók hamar rájöttek, hogy ezt a mérget lemásolva hasonló hatást lehet elérni embereknél is, és sikerrel lehet felhasználni a szépségápolás területén.

Halpedikűr a selymes lábakért
Az elhalt hámsejtek eltüntetésére a halpedikűr jelent megoldást, mely egyre népszerűbb szerte a világon. Egyszerűen csak bele kell lógatnunk lábunkat egy nagy tartályba, melybe sok-sok apró halacska úszkál. A különleges halacskák lecsipegetik az elhalt bőrt lábunkról, így gyönyörű, és ápolt lesz. Egy interjúban Angelina Jolie szintén erre a kezelésre esküdött.

Méregtelenítés piócákkal
A híres színésznő Demi Moore elárulta, mitől tűnik 20 évvel fiatalabbnak koránál, állítólag Ausztriába jár piócaterápiára, ezzel méregteleníti a vérét. Persze most nem egyszerű mocsári élőlényekről van szó, hanem orvosi egyedekről, melyek enzimje bekerülve a vérbe méregtelenítik a szervezetet. A terápia egyébként régóta ismeretes, i.e 1500 óta alkalmazzák betegeken, a leghatásosabb ayurvédikus módszerek közé tartozik.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest