… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Szépség A frissítő megoldás zsíros hajra

A frissítő megoldás zsíros hajra

Sajnos szinte minden harmadik nő zsíros hajtól szenved. Zsírossá válhat a haj, amikor a fejbőr túl sok bőrzsírt termel. A bőrzsír segít megtartani a haj rugalmasságát, puhaságát és vízlepergető hatását, azonban a túlzott bőrzsír termelés miatt a haj elnehezedettnek tűnik, tartás nélkülivé válik. Valójában a túl sok hajmosás is okozhatja a haj zsírosodását. Így ha haja gyorsan zsírosodik, nagyon fontos, hogy találjon egy sampont, mely mélyen tisztítja a hajat, de egyben gyengéd is a fejbőrhöz. Ezért a Schwarzkopf & Henkel hajápolással foglalkozó szakemberei megalkották az új Schauma Cotton Fresh termékcsaládot. 

A termékcsaládot két természetes összetevő ihlette, a gyapot és az aloe vera.  A trópusokon és a szubtrópusi régióban őshonos, világszerte ismert gyapot nagyon nedvszívó és gyengéd a bőrhöz. Az aloe verát pedig nagyon nagyra becsülik, mert ásványi anyagokban gazdag és hatása gyógyító, ezért ideális összetevők az érzékeny bőr ápolásához. A Schauma Cotton Fresh gyapot kivonatot tartalmazó formulája segít megszünteti a túlzott zsírosodást, és hosszantartó frissességet nyújt, miközben a formula többek között az aloe vera-nak köszönhetően nyugtatja az érzékeny fejbőrt.

A zsírosodásra hajlamos hajúak gyakran kerülik a hajbalzsam használatát, mert az túlterhelheti a hajat, még olajosabbá teheti azt. Az új Schauma Cotton Fresh nem kiöblítendő hajápoló spray-je a zsírosodásra hajlamos hajat kiváló kondícióban tartja.  A könnyű gyapotot és aloe vera-t tartalmazó spray formula segít megszüntetni a túlzott zsírosodást, miközben gyengéden ápolja a hajat elnehezítés nélkül. A haj gyönyörűen egészségesnek látszik és könnyen kifésülhető.
Schauma Cotton Fresh Zsírosodás Elleni Sampon, 589 Ft
Schauma Cotton Fresh nem kiöblítendő Hajápoló Spray, 769 Ft

Hozzászólások

Pin It on Pinterest