… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Szépség A bőrápolás új dimenziója, melyek a szépészeti beavatkozások alternatíváját kínálják!

A bőrápolás új dimenziója, melyek a szépészeti beavatkozások alternatíváját kínálják!

Fytofontana Cosmeceuticals

Collagenceutical

20-25 éves kor fölött a kollagéntermelés kb. évi 1.5%-al csökken, a bőr rugalmatlanabbá válik, megkezdődik a ráncképződés.  A készítmény összetétele dermatológiai és biotechnológiai kutatásokon alapul.   Az Északi- Jeges tenger glikoproteinjei , a liposzomás formában jelenlévő  hyaluronsav, illetve további peptidek ideális kombinációja lehetővé teszi a  kollagénszint egyensúlyban tartását.
10.119 Ft

Liftoceutical
Biotechnológiai emulzió- a sebészeti arcfeszesítés-facelifting-alternatívája. A kor előrehaladtával a bőr veszít a rugalmasságából, csökken az izomtónus és elfogy a bőr alatti zsírréteg.
10.457 Ft

Diamondceutical  
Rendkívül gazdag összetételű gyémántpor-tartalmú elixír, amely tündöklővé varázsolja a bőrt. Az érett bőr leginkább az alapvető tápanyagok – mint például az ásványok, vitaminok és aminosavak – hiányától szenved, így a szervezetben az anyagcsere lelassul..
11.867 Ft

Contourceutical   
A Contourceutical biotechnológiai emulzió célzott hatása révén késlelteti az áll és a nyak bőrének idő előtti öregedését. Növeli a bőr rugalmasságát és feszességét, hidratálja, óvja és lágyítja az arc és a nyak bőrét.
8462 Ft

Lipoceutical 
A LIPOCEUTICAL emulziók regenerálják, hidratálják és növelik az ajkak fényét. Emellett oxigénnel dúsítják, táplálják és megóvják az ajkat a kiszáradástól. Megújítják a száj szerkezetét, így a száj környéki ráncok csökkennek.
8462 FtEgyéb információ:
https://herbaltrade.hu/52-fc-kozmetikumok

Hozzászólások

Pin It on Pinterest