… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Szépség 60-as évek sminkkolekció

60-as évek sminkkolekció

Az Estée Lauder új sminkkollekcióját egy 60-as éveket idéző sorozat a Reklámőrültek inspirálta. Elegáns vörös rúzsok, és krémpúder vintage külsőbe rejtve.

Úgy tűnik az Éjfélkor Párizsban című film nem tévedett nagyot, mikor arra, hívta fel a figyelmet, hogy a múlt után vágyakozás, bizony mindig csábító lesz, legyen szó bármilyen korról, melyben jelenleg élünk.

A 20-as évek divatja után, megérkeztek a 60-as évek sminkjei, Estée Laudert most a Mad Men, vagyis Reklámőrültek ihlette meg, és a kollekció is a sorozat után kapta nevét. A kampányképeken nem csak a smink idézi fel a rock’n’roll korszakot, de a frizurák, és a ruhák is a Csinibabát juttatják eszünkbe.

A márka, új kollekciójában a matt bársonyos bőrt, halvány arcpírt, merész vörös ajkakat célozta meg. „A 60-as években gyakorlatig minden megvolt, ami a nőiességet jelenti. Ezért választottuk ezt az időszakot, egészséges ragyogásra törekedtünk.”- mondta az Estée Lauder kreatív igazgatója. Az Estée Lauder Mad Men sminkkollekció most márciusban kerül a boltok polcaira.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest