… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Szépség 3 szuper parfüm a nyárra

3 szuper parfüm a nyárra

Idén nyáron az új Escada Flor del Sol Limited Edition a nyaralást, a szabadságot és barátságot ünnepli. Nőies és rabul ejtő illat, amely egy szempillantás alatt napsütéses nyári nyaralás hangulatát varázsolja elénk: hunyja le szemét, lélegezze be az illatot és merüljön el egy egzotikus és vidám mexikói nyaralás csodás emlékeiben.

Gyümölcsös-virágos illat, amelyet egy csajos mexikói utazás ötlete inspirált. Mexikó, az egzotikus ország, az álomnyaralások méltó helyszíne. A pálmafákkal övezett medence szélén a csajok koktélt szürcsölnek, táncolnak és álmodoznak és életre szóló közös élményekre tesznek szert. A lángoló szív tetoválás örök emlékként idézi meg a közös élményt. A levegőt a dália finom illata tölti meg, amely Mexikó ikonikus nemzeti virága, egy olyan illat, amit sosem felejtenek el.

Roberto Cavalli: Florence Blossom
Roberto Cavalli  új női illatával, mely a firenzei nő természetes ragyogását ünnepli. A  Florence Blossom modern virágos-gyümölcsös illat, melyet a teljes pompájukban tündöklő virágok érzékisége ihletett.

A parfüm legfontosabb illatjegyei tökéletesen tükrözik gondtalan lelkületét:

  • a fejjegyben vibráló feketeribizli akkorddal, mandarin esszenciával, bergamott esszenciával indít
  • az illat szíve fehér és pink színben pompázó buja virágcsokor: jázmin abszolútum, rózsa főzet és narancsvirág
  • az illat elegáns alapjegyei,  a patchouli esszencia, a szantálfa és az írisz akkord, továbbá a függőséget okozó ambrox tovább gazdagítják a szabadon szárnyaló illat  természetes virágos érzékiségét és autentikus báját.

Paco Rabanne Olympéa Onyx
A jól ismert illatpár különleges, új csomagolást kapott! A friss, érzéki, keleties-virágos Olympéa Onyx, a legendás energia kő, mely tökéletes és isteni energiával bír. Fenséges, akár egy drágakő. A fényes, pink üveg márványos kupakot kapott és babérlevél fogja körül.

Az ónix egy kvarcféleség. Nevét a görög onüx szóból kapta. Egy különleges fekete ásvány, mely növeli a belső erőt, a magabiztosságot, azt, hogy amit egy életen át tanulunk, azt használni is tudjuk, amikor kell. Kiváló a hosszas gyakorláshoz, erőt és kitartást ad, valamint bölcsességet ahhoz, hogy felismerjük a számunkra fontos dolgokat. Segít a kitűzött (lelki) célok megvalósításában, átlendíthet a mélypontokon, a zavaró érzelmeken.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest