… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Szépség 3 sztár 3 szempillantás

3 sztár 3 szempillantás

Glamour-pillantás
Ehhez a hatáshoz most a felső szempillatövedbe kell húzni egy határozott vonalat, ami nem a szem külső széle felé, hanem felfelé vastagodik! Alul és a belső szemhéjadat is húzd ki a tökéletes hatás kedvéért! Egy sötétebb szemhéjpúderrel árnyékold a szemöldökcsont külső kétharmadát és satírozd össze a szempillatőbe húzott vonallal!

Természetesen szexi
Miután egy világos, csillámos alapot feltettél, rakj a szempilllatőbe a pupilla közepének vonalába ujjbegyeddel sötétebb, úgynevezett élénkítő színt, hogy ezáltal optikailag a szivárványhártyát felfelé egy kicsit meghosszabbítsd, és ezzel megnagyobbítsd a szemed! Beyoncé itt csak nagy méretű tincses pillákat használt az intenzív hatás eléréséhez!

Dívás macskaszemek
Katy extrém cicás sminkjéhez több rétegben kell egymás fölé húzni a tusvonalakat, ameddig a kívánt hatást el nem éred! Arra mindig ügyelj, ha ennyire kihúzod a szemed, hogy a felső vonalnak úgy kell futnia, mintha az alsó szemhéj meghosszabbítása lenne! Korrigálj fültisztító pálcikával, ha kell! Fontos: úgy lesz szép, ha soros pillát teszel fel hozzá!

Hozzászólások

Pin It on Pinterest