… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Szépség 24 órán át tartó fedés+Teszt!

24 órán át tartó fedés+Teszt!

A tavasz egyik áttörő újdonsága a 24 órán át tartós hatást biztosító alapozó, a Teint Idole Ultra. 8 év kutatómunka eredményeként a Lancôme kutatói bemutatták a legújabb tudományos áttörést: az EternalSoft technológiáját. A technológia alapja egy speciális polimer, mely különlegessége egyedi, kettős szerkezetében rejlik. A Szilikon hosszantartó tökéletes fedést biztosít, míg a Hydrokarbon az egész napos kényelmet garantálja.

Egész napon át tart, maszk hatás nélkül?
Már alig vártuk, hogy kipróbáljuk az alapozót, letesztelve, hogy valóban elmarad-e a néha igen kínos, nap végére már-már vakolattá váló maszk hatás. Egy „meetingelős” napot választottuk, amikor is bizonyíthatott az alapozó. Mivel az arcbőröm nagyon érzékeny, sok alapozó estére már teljesen kiszárítja a bőrömet. Rengeteg színárnyalat közül választhatunk, a legvilágosabbtól a napbarnított bőrig. Én egy közepes árnyalatút próbáltam ki.

Nagy a színválaszték

Amit ígérnek: az alapozó ellenáll a mindennapok kihívásainak, legyen szó akár faggyú túltermelésről, időjárás változásról, vagy egy nagyon hosszú és fárasztó napról.
Utóbbi kettő teljesítve! Tapasztalat este 6 után: friss, üde hatás sőt még egy vacsora is belefért, egy kis plusz szájfénnyel…

10 árnyalatban kerül bevezetésre. Ezen árnyalatok egy több mint 1000 fős kutatás eredményeire épülnek. A felmérés során nemcsak 15 000 bőrtónust azonosítottak, de megismerték a nők igényeit is. Így alkották meg az új alapozó egyedülálló és exkluzív színskáláját, mely a legtöbb nő arcszínéhez tökéletesen illeszkedik. Üvegcséje elegáns, csiszolt hatású. Ára: 9400 Ft

Hozzászólások

Pin It on Pinterest