… ami az élethez kell!

 Zádor Erzsébet tanácsadó szakpszichológus és grafológus

Szakterületem a krízislélektan és az egészségpszichológia. Főként olyan élethelyzeti problémákkal foglalkozom, amelyek kezeléséhez az eddig alkalmazott megoldások hatástalannak bizonyulnak, és a kiút megkereséséhez szakemberre van szükség. Legyen az életvezetési, párkapcsolati, karrier, munkahelyi vagy egyéb veszteséggel járó probléma.

Egyéni tanácsadásban segítek a krízishelyzetek, életvezetési problémák megoldásában, szorongások, pánikrohamok okainak felderítésében. Önismereti, konfliktuskezelési és személyiségfejlesztő tréningeket, továbbá pályaorientációs foglalkozásokat vezetek. A pályafejlődési tanácsadás során segítek az eddigi szakmájukat, munkájukat kényszerből vagy személyes döntésre elhagyók pályamódosításában.

Munkámban felhasználom grafológiai, íráspszichológiai ismereteimet. Hiszek az írás gyógyító erejében, azaz a traumák és problémák leírása nagyban segít azok feldolgozásban és a megoldások megtalálásában. A különböző írásos-rajzos technikák elsajátítása pedig az erőforrások feltérképezésében és aktívvá tételében.

Elsősorban a kognitív pszichológiai irányt követem, és egyre jobban vallom a pozitív pszichológia fő mondatát:

Ne csak az élet rossz dolgainak kijavítására törekedjünk, hanem a pozitív dolgok kialakítására és megőrzésére.

Család és/vagy karrier? – ma is aktuális kérdés a fiatal nők számára.  Várom a kérdéseiteket a fenti témákban, elsősorban a női szerep- és karrierkrízisek problémaköréből. Kérdezz szakértőnktől: tanacsado@lifemagazin.hu email címen!

Ha kérdésed van, regisztrálj az oldalon, majd a “Szólj hozzá” felírat alatt kérdezz szakértőnktől!

Pin It on Pinterest