… ami az élethez kell!

Szabó Kriszta, okleveles ayurvédikus masszőr és ayurvédikus életmód tanácsadó

Eredeti, indiai meleg olajos, tradicionális technikával végzett masszázskezelésekkel és ayurvédikus életmódtanácsadással foglalkozom. Az ayurvédikus masszázsok  jótékony hatásait saját magam is megtapasztaltam. De hogyan is kezdődött mindez? Az indiai kultúra már tizenéves korom óta vonzott. Sokáig aktívan jógáztam, meditáltam, majd engem is elragadott a mindennapok sodrása, és elhanyagoltam testem, lelkem és szellemem rendszeres karbantartását.

Néhány éve azonban komoly testi- és lelki problémák figyelmeztettek arra, hogy figyeljek jobban magamra. Hiszek abban, hogy minden betegség egyben tanítómester is: a megbomlott egyensúlyt vissza kell állítanunk, hogy újra egységben legyünk önmagunkkal és a körülöttünk levő világgal.
Újra elkezdtem jógázni és ekkor ismertem meg az indiai ayurvéda jótékony hatásait is. Segítségével újra megtaláltam az egyensúlyt, és úgy éreztem, hogy szeretném, ha ezt a csodát minél több ember megismerhetné és megtapasztalhatná. Az ayurvédikus masszázs (www.ajurvedikusmasszazs.hu) technikákat Indiában, Mumbai-ban tanult kiváló mestereim segítségével sajátítottam el. Nagy örömet jelent számomra, ha vendégeimnek át tudom adni mindazt a jótékony, testet-lelket melengető, nyugtató energiát, amely az ayurvédikus masszázs lényege.
Életvitelünkkel, étkezésünkkel és gondolkodásmódunkkal nagyon sokat tehetünk azért, hogy egészségünket és vitalitásunkat hosszú távon is megőrizhessük. Ebben segít az ayurvéda. Tagja vagyok a Masszőrök Egyesületének

Ha kérdésed van, regisztrálj az oldalon, majd a “Szólj hozzá” felírat alatt kérdezz szakértőnktől!

Pin It on Pinterest