… ami az élethez kell!

Moldván Kata – numerológus

A születési dátumok számai kezembe adják a sorsunk labirintusából kivezető vezérfonalat, melynek segítségével könnyebben kitalálunk kapcsolati, párkapcsolati problémáink, kilátástalannak tűnő élethelyzeteink útvesztőiből.

A születésünk pillanatában meghatározott energiák voltak jelen a világban.

Születésünkkel ezek az energiák bennünk öltöttek testet, vagyis mindnyájan egy adott időpillanat megtestesülései vagyunk.
Mivel az Univerzumban nincsenek véletlenek, ezért amikor világra jöttünk, éppen arra az energiára volt szüksége, melyet képviselünk.

Nincs értelme tehát azt kutatnunk, mi a jó és mi a rossz bennünk, mert törvényszerűen, szükségszerűen vagyunk olyanok, amilyenek. A hiányosságaink mások hiányosságainak tükrei, erényeink mintái lehetnek másoknak.

Helyünk van a világban, a világ velünk kerek. Éppen úgy, ahogyan vagyunk, úgy vagyunk tökéletesek.

Éppen ezért: az legfontosabb feladatunk életünk folyamán, hogy tisztába kerüljünk önmagunkkal, hogy megértsük, kik is vagyunk valójában, hogy ezzel beteljesítsük mindazt, amiért megszülettünk, és hogy ennek következében a legjobb önmagunkká válhassunk.

Hogyan tudjuk ellenőrizni, hogy jó úton haladunk-e: egyszerű!

Ha nincsenek nagy elakadások az életünkbe, nincsenek feloldhatatlannak tűnő konfliktusaink, nem vagyunk betegek, vagyis alapvetően jól érezzük magunkat a bőrünkbe, akkor jó úton járunk, még akkor is, ha az az út nem tűnik egyszerűnek.

A számmisztika segítségével megtudhatjuk, melyek azok az energiák, amelyeket nem működtetünk megfelelőképpen. Hol vannak személyiségünk azon pontjai, melyekre nem szeretünk rápillantani, mert „rossz”-nak, „kevés”-nek, „sok”-nak ítéljük őket.

A számmisztika révén megtudhatjuk, mit kell megváltoztatnunk önmagunkban ahhoz, hogy megváltozzon körülöttünk a világ; bensőségesebbé váljanak kapcsolataink. harmonikusabbá váljon az életünk.

Jómagam a számmisztikával közel tíz éve ismerkedtem meg. Elsősorban önmagam és a környezetem megértése ösztönöztek gyakorlására.
Tanítóm Eschwigné Varga Zsuzsa volt, aki rendkívül tisztán adta át azt a tudást, melyet azóta további önképzéssel, a több száz elemzéssel tettem teljesebbé.
Számomra igazi sikernek az számít, amikor a hozzám segítségért fordulók ráébrednek: nincs veszve semmi, életük megoldása és megváltoztatása, kapcsolataik megértése és rendbetétele a saját kezükben van.
Természetesen ehhez el kell indulni a saját belső világunk feltérképezése, és a felismert gubancaink kibogozása felé.
A megoldás ott van a kezünkben.
Az elemzésekhez, a kérdések megválaszolásához elég ismerni a születési év, hónap, nap adatokat.
Számmisztikai szempontból én egy 33/6-os sorsúttal és sorsszámmal rendelkező ember vagyok.
Küldetésem a ” feltétel nélküli, önzetlen szeretet megvalósítása, megélése” itt, ezen a planétán…
Jelentem: én úgy érzem, jó úton járok.
Weboldalam – a www.almamag.hu – ez egyik bizonyíték minderre, ahol olyan embereknek adok még teret, akik életüket szintén mások szolgálatába állították.

Ha kérdésed van, regisztrálj az oldalon, majd a “Szólj hozzá” felírat alatt kérdezz szakértőnktől!

 

Pin It on Pinterest