… ami az élethez kell!

Dr. Vereczkey Attila, meddőségi és endoszkópos specialista, orvosigazgató

Bemutatkozás: Tanulmányaimat Szegeden végeztem. A Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Egyetem Szülészeti- Nőgyógyászati Klinikáján szereztem szakképesítést. Elvégeztem a József Attila Tudományegyetem Közgazdaságtudományi szakát, valamint a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetem Nemzetközi és Diplomáciai Tanulmányok Intézetében diplomáciai szakon végeztem. Európai szülészeti-nőgyógyászati szakvizsgát szereztem.
Szakmai tapasztalatot több világhírű, nemzetközi intézetben szereztem, például London Hospital Medical College, University of Turku, ÁKH Bécs, Dr. Wilhelm Krüsmann Frauenklinik München, University of London, LKH Villach, MONASH Egyetem Ausztrália, Cornell Egyetem New York stb. Dolgoztam a Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Egyetem Női Klinikáján, az Organon nemzetközi gyógyszergyár orvos-igazgatójaként, a Kaáli Intézetben Budapesten és Szegeden, a Schöpf-Mérei Kórház és Anyavédelmi Központban. Pályázat útján nyertem el a Fővárosi Nyírő Gyula Kórház Meddőségi és Asszisztált Reprodukciós Centrumának részlegvezetői főorvosi állását. Dolgoztam a Semmelweis Orvostudományi Egyetem II-es Számú Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikáján. Alapítója és ügyvezető orvos-igazgatója voltam a CIRIS Budapest Nemzetközi Reprodukciós Intézetnek.
Több hazai és nemzetközi szakmai és tudományos társaság tagja vagyok. Az angol General Medical Council (GMC) tagja, valamint 2010-ben a GMC a Specialist Registered tagjai közé választottak. Szerzője vagyok több hazai és nemzetközi publikációnak, tudományos előadásnak. Kuratóriumi elnöke vagyok a Reprodukciós Egészségért Közhasznú Alapítványnak. 2010 júliusától a VERSYS CLINICS Humán Reprodukciós Intézet Részlegvezető Főorvosa vagyok.

Ha kérdésed van, regisztrálj az oldalon, majd a „Szólj hozzá” felírat alatt kérdezz szakértőnktől!

 

Pin It on Pinterest