… ami az élethez kell!

Dr. Magyar Mátyás ortopéd-traumatológus, a Fájdalom Ambulancia vezető orvosa, a Magyar Artroszkópos Társaság, valamint a Magyar Traumatológus Társaság tagja.

Az akut, illetve krónikus mozgásszervi sérülések, betegségek és azok rehabilitációjának szakértője. Az orvosi egyetemet követően tanulmányait a Semmelweis Egyetem Doktori Iskolájában, majd Egészségügyi Menedzserképző Központjában végezte, de részt vett és vesz számos nemzetközi továbbképzésen is.

Szakmai tapasztalatát többek között a Szent János, valamint a Péterffy Kórház Traumatológiai Osztályán, az Országos Baleseti Intézetben, továbbá a SOTE Szív és Érsebészeti Klinika Szívsebészetén szerezte.  2003 óta a Fájdalom Ambulancia vezető orvosa. Rendkívül fontosnak tartja, hogy a legkülönfélébb mozgásszervi panaszokkal hozzá és csapatához fordulóknak gyors és hatékony segítséget nyújtson és segítsen a fájdalommentes, szabad mozgás visszanyerésében és tartós megőrzésében. Nagy hangsúlyt fektet arra, hogy páciensei a legújabb eszközök használatával és a legszélesebb spektrumon mozgó módszerek alkalmazásával személyre szabott terápiában részesüljenek.

 

Ha kérdésed van, regisztrálj az oldalon, majd a “Szólj hozzá” felírat alatt kérdezz szakértőnktől!

Pin It on Pinterest