… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Hírek Zumba a Balaton közepén

Zumba a Balaton közepén

Az év legmenőbb csajos sporteseménye, a Fitness Cruise június 9-én indul a szántódi RÉV kikötőből. Ha amúgy is a Balatonnál töltenéd a hétvégét, kötelező program. Ha pedig még nincsenek terveid a hétvégére, mindenképpen fontold meg.

A Fitness Cruise folytatja negyedik éve tartó szárnyalását és felpezsdíti a nyarunkat egy Magyarországon egyedülálló sportrendezvénnyel. Aki már részt vett rajta az elmúlt években, az tudja, hogy ez a délután sokkal több egy hagyományos edzésnél. A magyar tenger közepén, a gyönyörű tájat csodálva, jó társaságban, jó időben,  kiváló szakemberek keze alatt a Fitness Cruse Balaton egy igazi életérzés. Ráadásul játékos formában készít fel a bikini szezonra. Idén június 9-én 17:00-tól nemzetközi tanári gárdával mozoghatsz együtt jó hangulatban több száz zumba rajongóval a tó közepén, egészen pontosan a szántódi réven, két órán keresztül. Ha csatlakoznál, előképzettség nélkül, korosztálytól függetlenül, megteheted – légy részese a nyár meghatározó élményének, irány a Balaton!

Nézd meg a tavalyi rendezvényről készült videót, hogy kedvet kapj: 

A Facebook eseményt pedig itt éred el, kattints a részletes programért: https://www.facebook.com/events/409284512865233/

Hozzászólások

Pin It on Pinterest