… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Hírek Zimány Lindáék a vörösre voksolnak

Zimány Lindáék a vörösre voksolnak

 Napsütés, fesztiválhangulat, remek társaság és kiváló borok. Kell ennél több egy kellemes délutánhoz? A Covergirls ötösfogatának tagjai egy baráti hangulatú nyárköszöntő borozgatásra jöttek össze a Budapest belvárosában rendezett fesztivál nyitónapján. Az eseményre minden lány magával hozta legjobb barátját, barátnőjét,és együtt koccintottak.

Zimány Linda, Dukai Regina, Bódi Sylvi, Horváth Éva és Debreczeni Zita nemrégiben az Erzsébet téren megrendezett borfesztiválon töltötte délutánját. A közös program apropóját Villány egyik leghíresebb borászával közösen kreált royalcuvée adta, amelynek külső designja teljes mértékében a Sugarbird csapatának elképzelései alapján született. Így a nagyközönség számos népszerű pincészet remeke mellett, immáron a lányok által megálmodott, különleges külsőbe bujtatott bort is szemlézhette.

Horvát Éva egyik legkedvesebb barátnőjével, Marcsival érkezett, akivel tíz éves barátságot ápolnak. „Korábban inkább pálinkát fogyasztottunk, azonban az utóbbi években egyre inkább elkezdtünk nyitni a borok felé. Ráadásul mióta intenzíven futok, a gasztronómiai élvezeten túl, kedvező élettani hatása miatt is fogyasztok vörösbort, persze csak mértékkel” – mondta nevetve Éva, aki otthonában is gyakran látja vendégül barátait. Ilyenkor szívesen süt-főz rájuk, a meghívottak legnagyobb örömére.

Horváth Évától Zimány Linda vette át a szót, aki egy fotós barátnőjét hívta el a kóstolásra. „Nagyon büszke vagyok a Bock Józseffel közös együttműködésünkre, így arra gondoltam, hogy ezeket a pillanatokatVivivel is megosztom. Szívesen kísért el a megnyitóra, hogy együtt ünnepelhessük meg a közös sikert” – tette hozzá Linda, aki számára külön öröm, hogy vörösbor üvegét tervezhették újra, hiszen baráti összejövetelek alkalmából mindig is ezt a fajtát részesítette előnyben.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest