… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Hírek Válogatás a Nintendo Switch legjobb játékaiból

Válogatás a Nintendo Switch legjobb játékaiból

Az alábbi, a legjobb Nintendo Switch-játékokat tartalmazó válogatásunkban lehet, hogy benne van a következő játék, amit imádni fogsz. Lapozd végig a legjobb választásainkat, és nézd meg, mi tetszik neked. Akinek Nintendo Switch, Nintendo Switch OLED vagy Nintendo Switch Lite készüléke van, annak időről időre szükségét látja majd új játékoknak. Akár egyedül, akár másokkal, otthon vagy útközben szeretnél játszani, ezek a játékok pontosan megfelelnek majd az igényeidnek és szükségleteidnek. Ezek ugyan nem kínálnak olyan nyereményesőket mint mondjuk a ggbet oldalán található kaszinójátékok, de biztos, hosszú időre le fognak kötni. Hiszen a szerencsejáték nem gyereknek való, de ma már tudjuk, hogy minden felnőttben ott van még az a játékőrült, elég csak egy Switch-et a kezükbe adni az alábbi játékokkal.

No More Heroes 3

Suda51 legújabb játéka egy újabb bizonyíték arra, hogy utánozhatatlan tehetséggel rendelkezik a stílus és a furcsaságok terén a játékokban. Ismét a bérgyilkos Travis Touchdown szerepébe bújunk, a küldetés ezúttal az idegen ellenségekkel való megküzdés. A történet ugyan folytatódik az előző két játékhoz képest, de a bőséges expozíció gondoskodik arról, hogy még az új játékosok is képben legyenek a történésekkel.

Nem egy olyan játék, amelyet csak úgy hirtelen felkapni akarsz, mivel a játékmenet sajátos jellege és a popkultúrára való hivatkozásra való támaszkodás sok potenciális játékost el fog riasztani. Egy pillantást azonban még mindig megér, mivel ez egy olyan projekt, amelybe üdítően sok független gondolatot öntöttek, összehasonlítva más műfajokkal.

Pokémon Brilliant Diamond/Shining Pearl

Akár új vagy a Pokémonok negyedik generációjában, akár szeretnéd feleleveníteni az első alkalommal tett utazás szép emlékeit, a Brilliant Diamond és a Shining Pearl remake-jei fantasztikus lehetőséget nyújtanak erre. Nagyon kevés dolog változik az eredetihez képest, ellentétben a Nintendo által kiadott korábbi remake-ekkel, amelyekről lehet vitakozni, hogy most akár jók vagy akár rosszak. A játék névadó egyedi lényeinek elkapására és legyőzésére szolgáló, jól kidolgozott formula azonban jól állta az idő próbáját.

Marvel Ultimate Alliance 3

A Marvel Ultimate Alliance 3 egy szórakoztató rajongói őrület, amelyben akár három online vagy offline barátoddal együtt hackelheted és vághatod át magad az ellenségen kedvenc Marvel-karaktereid segítségével. A játék 36 karakteres névsora olyan ikonikus hősöket tartalmaz, mint Rozsomák, Marvel kapitány és Vasember, valamint olyan kevésbé ismereket, mint Pók-Gwen, Elsa Bloodstone és Ms. Marvel, akiket különböző szinergikus támadásokkal és csapatbónuszokkal mindenféle szórakoztató módon kombinálhatsz, miközben megpróbálod megakadályozni, hogy Thanos megszerezze a Végtelen köveket.

Monster Hunter Rise

Egy átlagos falusi lakosként kezded, akit a vadászok céhébe hívnak. Azonban hamar kiderül, hogy többre számíthatsz, mint amire elsőre gondoltál, amikor egy új „Rampage” jelei bukkannak fel. Válaszd ezt a legjobb Switch játékot, ha rajongsz a nagy vadállatok vadászatáért és a leölésükből származó zsákmányból származó fejlesztésekért. Az MH:R újdonsága azonban a palamute, egy sziklákat megmászó lovas, amely szintén segítségedre lehet a harcban, a képesség, hogy meglovagolj és irányíts más szörnyeket, miközben harcolsz velük, különböző eszközökkel, mint a drótbogár, ami új mozgási lehetőségeket ad, hogy gyorsan megfordítsd a zsákmányodat. Kalandozhatsz egyedül az állati társaiddal, vagy csatlakozhatsz online más játékosokhoz, hogy felvegyétek a harcot a legnagyobb és legveszélyesebb ragadozókkal.

Mortal Kombat 11

A Nintendo Switch az elmúlt évek során egészen félelmetes verekedős játékgéppé vált, és a Mortal Kombat 11 Switch portja egy teljes AAA verekedős játékélményt nyújt, amit akár útközben is játszhatsz. A Mortal Kombat 11 bővelkedik a tartalomban, beleértve a robusztus filmes történetmódot, az online módok egész sorát és a hatalmas játékoskeretet, amely lehetővé teszi, hogy az olyan főszereplők, mint Scorpion és Sub-Zero, olyan vendégszereplőkkel vegyüljenek, mint Spawn és a Terminátor.

Astral Chain

Az Astral Chain az egyik legegyedibb és legkielégítőbb akciójáték, amit a Switch-en – vagy bármely más platformon – találhatsz. Ez a futurisztikus anime-kaland egyedi csavart ad a Platinum Games jellegzetes stílusos harcának, lehetővé téve, hogy mindenféle őrült kombókat hozz létre, irányítva mind a főszereplődet, mind pedig a humanoid Legion társaid sorát egymással együtt. Az Astral Chain rendkívül kielégítő harcait nyomozós küldetések, szórakoztató környezeti rejtvények és egy vibráló sci-fi világ egészíti ki, amely egy dübörgő techno-meets-metal hangsávval és a Switch-játékok legjobb látványvilágával kel életre.

Pokémon Sword and Shield

A Pokémon Sword and Shieldben minden olyan addiktív elem megvan, amire vágysz, mint a  Pokémonok elfogása, de a harc és a felfedezés is megvan, ami a sorozatot naggyá teszi, miközben a Game Freak szeretett RPG-formuláján is jelentős fejlesztéseket hajt végre. A játék Nagy-Britannia által inspirált Galar régiója a franchise eddigi legdinamikusabb környezetével rendelkezik, a nyílt világ stílusú Wild Areas vad Pokémonokkal teli, amelyek igazi kihívást jelentenek a tapasztalt Pokémon-trénerek számára is. 

Lego Star Wars: A Skywalker-saga

Játszd újra a Star Wars-franchise kilenc fő filmjét ebben a játékban, csak téglából épített formában.  A történet kisebb szakaszait feldolgozó korábbi játékokhoz hasonlóan itt is kulcsfontosságú pillanatokat játszhatsz el platform-, puzzle- és harci kihívások formájában, a titkos fegyvered pedig az, hogy menet közben cserélgetheted a karaktereket, hogy használhasd azokat az erőket, amelyekre szükséged van. Az eredetiekhez képest azonban történt néhány frissítés, például a mozgásvezérlés javítása, a közelharc mélyebb kidolgozása és a karakterek frissítési rendszere. Rengeteg újrajátszhatóságot kínálnak a gyűjtögetnivalók és a feloldható karakterek, valamint a DLC-k. Ha tehát nem zavar a játék általános ismerős érzése a korábbi Lego Star Wars játékokhoz képest, akkor ezzel a játékkal sokáig lekötheted és szórakoztathatod magad.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest