… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Hírek Ünnepi ízek a Starbucks kávézókban

Ünnepi ízek a Starbucks kávézókban

A kávézólánc arra ösztönzi látogatóit, hogy a hamarosan induló lázas ünnepi készülődés közepette is fordítsanak minél több figyelmet önmagukra és szeretteikre, és élvezzék ki a karácsonyi előkészületek pillanatait. Az ünnepi hangulathoz a Starbucks forró karamellás, mézeskalácsos és csokoládés italokkal, az ajándékozáshoz pedig különleges szemeskávé-keverékekkel járul hozzá.

A Starbucks Magyarország az ünnepi időszak beköszöntét világszerte minden évben változó mintájú piros poharaival jelzi, amelyek a rajongók számára az évről évre visszatérő karácsonyi ízeket és a semmihez nem fogható hangulatot jelentik. A kávézó vendégei novembertől ismét kérhetik a karamella és a pörkölt mogyoró ízvilágával megbolondított Toffee Nut Latte kávékülönlegességet, és újra feltűnik a mézeskalácsot idéző Gingerbread Latte is. Azoknak, akiknek nem múlhat el a tél forró csoki nélkül, a kávézólánc a kihagyhatatlan Honey-Almond Hot Chocolate-tel készült. A mézes-mandulás forró csokit méz és csokoládés tejszínhab koronázza meg. Az italok mellett érdemes figyelmet fordítani a szezonra készült süteményekre is, a hazánkban is igen népszerű répatorta mellett a csokoládéimádók mogyorókrémes muffinnal hangolódhatnak rá az ünnepekre.

Starbucks_Gingerbread Latte_Starbucks ízek otthonra
A több mint harminc éve minden évben korlátozott mennyiségben megjelenő Starbucks Christmas Blend szemes kávé érkezését mindig különleges várakozás előzi meg. A válogatott ázsiai, csendes-óceáni és latin-amerikai kávékból összeállított kávékeverék évről évre kivívja a kávéimádók csodálatát. A családi összejövetelek méltó megünneplésére alkotott Christmas Blend édes, karakteres, mégis lágy íze kiválóan harmonizál a karácsonyi süteményekkel, és tökéletes ünnepi ajándék szeretteinknek.

A sötétebb pörkölésű, élénkebb ízű Christmas Blend Espresso Roast kávékeverék kifejezetten a Starbucks kávéházak rajongóinak készült. Az érlelt szumátrai kávét is tartalmazó cédrusos, gyógynövényes kávékeverék ízvilága eszpresszóként készítve teljesedik ki igazán, ezért tökéletes alapja bármely tejes kávékülönlegességnek. Az ünnepi időszakban kérésre a Starbucks kávézókban készített italokban is megkóstolhatjuk.

A Starbucks ünnepi kínálata:
Toffee Nut Latte
Az első havazás által ihletett téli kávékülönlegességben az édes, vajas tejkaramella és a pörkölt mogyoró ízvilága keveredik a selymes eszpresszóval és a bársonyosra gőzölt tejjel. Tejszínhabbal és tejkaramella-reszelékkel gazdagon megkoronázott kávécsoda.

Gingerbread Latte
A karácsonyt idéző kávékülönlegesség a frissen sült mézeskalács aromájának keveredése a selymes ízű presszókávéval és gőzölt tejjel. A gazdag ízvilágú italt őrölt szerecsendióval megszórt, finom tejszínhab díszíti.

Honey-Almond Hot Chocolate
Mézes-mandulás forrócsokoládé-csoda, tetején gazdag tejszínhabbal, mochasziruppal és mézmorzsákkal.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest