… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Hírek Ultradögös jégkrém kampány

Ultradögös jégkrém kampány

CaraDelevinge és Jeremy Scott a Magnummal közösen szabadon engedik a fenevadat! A filmsztár-szupermodell ésa MOSCHINO divatház kreatív igazgatójacsatlakozott a MAGNUM globális kampányához

 „Engedd szabadon a fenevadat” címen közös kampányba fogott két népszerű márka, a Moschino és a Magnum. Az extrém megoldásairól ismert divatház kreatív igazgatója és a világ egyik legkeresettebb szupermodellje állatmintás szettekben bátorít a Magnum Dupla jégkrémeivel(Magnum Dupla Málna, Dupla Kókusz, Dupla Csokoládé, Dupla Karamell), hogy csalogassuk elő vad énünketés merjünk duplázni. A Dupla termékekből idén a kókuszos és a málnás ízek is megjelentek Magyarországon.

Magnum X Moschino - Cara 2

A kampány vidám fenevad figuráit szintén a luxus divatmárka legendás animátora, Uli Meyer kreálta; ők a két főszereplővel közös reklámfilmben tűnnek fel, illetve a május 18-i, 70. cannes-i filmfesztiválon, ahol a Moschino X Magnumdizájnertáskákat is bemutatták a készítők.

A kampány arcának kiválasztása nem volt nehéz: ha különleges, játékos, de mégis merész és vad karaktert képzelünk el, ez CaraDelevingne. „Az élet apró élményeinek örömét szeretem ebben a filmben. Illetve mi más lehetne, mint fantasztikus egy Jeremy Scottal a jégkrémekről készült film? Ínycsiklandó az elejétől a végéig”- mondta a modell.  A divatot egy örök merész kísérletezésként értelmező Jeremy Scott által megálmodott bohókásanvadképi világban hozza össze a Magnum Dupla egyszerre krémes és roppanós jégkrémeinek világát a Moschino vidáman vakmerő életérzésével. A tervező elmondta: „A Magnummal való együttműködés a szörnyecskék megalkotásától a film rendezéséig igazi öröm volt. A divat a kifejezés egyik formája, ami örömet okozhat a személyiséged megmutatásával. Nagyon jó az embereknek megadni ehheza kivitelezés tárházát”.

A jégkrémező fenevadakat ábrázoló limitált szériás MagnumXMoschino táskák megvásárolhatók a https://www.moschino.com/hu/moschino/women/featured/moschino-plus-magnum weboldalon

Hozzászólások

Pin It on Pinterest